Aldrig mer bil till Stockholm!

Äntligen framme i Stockholm efter en helvetes bilresa. Allt har bara gått så fel idag. Nåja vi kom i alla fall hit levande och det är väl det som räknas? Vi har precis ätit middag med Charlies farbrors familj här i Haninge. Kvällen blir nog hyffsad lugn, jag och Charlie måste ut till arlanda på en halvtimme och hämta hans plånbok som han lyckades glömma hemma i Luleå. En stjärna idag ger vi till Charlies morfar som skulle ner till Stockholm, annars vet inte inte hur detta hade slutat.

Imorgon blir det stan en sväng. Varför inte passa på när man ändå är här, tänker jag. Nu ska jag gå och vara lite social med de övriga. Jag hoppas jag hinner klämma in ett till inlägg innan jag lämnar Sverige för ett soligt Spanien.

Pirrigt

Jag tänkte att jag skulle smälla in ett inlägg innan jag drar vidare till huvudstaden och sedan till Spanien. Jag är dock bara hunnit med skola i fyra dagar och jag är redan trött och less så som man brukar vara innan jullovet. Men förhoppningsvis över lever jag detta år precis som alla andra. Något som kommer bli betydligt roligare i år är nämligen UF-företagen. Jag befinner mig i en otroligt bra grupp och jag ser fram emot att få arbeta med er under detta år. Idag var det himla onödigt att gå till skolan, ettorna har lekt lekar och vi har suttit i våra nya lokaler och bara surrat och druckit te.

Jag har faktiskt gjort lite nytta och börjat jobba matte och läst lite ekonomi. Det som är possitivt att fara iväg i början av skolstarten är att man har inte startat upp något speciellt och därför har jag inte så mycket att göra nu. Men det lär bli mer när jag kommer hem.

Nu ska jag och Charlie fara och käka på max, våran semester har börjat!

En vecka kvar

Om en vecka sitter jag i en bil påväg ner till Stockholm! Gud jag längtar ihjäl mig. Det skall bli så himla skönt att få komma bort från Luleå i 15 dagar och bara få umgås med mitt hjärta. Det skall även bli skönt att ta igen brunheten för denna sommar har det inte blivit mycket solande för min del. En nackdel med denna resa är att jag kommer få plugga ihjäl mig när jag kommer tillbaka, men förhoppningsvis är det värt det. Idag är det sista sommarlovsdagen och jag har en aning ångest efter skolan som börjar på Måndag. Jag har faktiskt inga strörre planer för idag utan jag tar det som det kommer.

Jag hoppas att min lönespes har kommit när jag kommer hem. Det skall bli väldigt intressant vad jag får i lön denna månad. Hoppas att den gör mig glad.

Jag älskar denna film!


På språng

Det var ett tag sedan sist. Sitter hemma hos Charlie och väntar på att mamma och pappa skall komma förbi och plocka upp mig. Sedan blir det ikea för hela slanten. Vår inköpslista är väldigt lång så jag antar att vi blir där hela dagen. Det slog mig nyss att det bara är 8 dagar till skolan börjar. Hjälp, vart har sommaren försvunnit. Det känns som att jag inte alls har gjort något vettigt denna sommar men så är det väl varje år. Sen så är det bara 12 dagar tills jag åker till Stockholm och 14 dagar till Spaninen. Det bero på att jag skall till Spaninen i två veckor jag inte har någon ångest för att börja skolan. Hur skönt är det inte att få två veckor till sommarlov på solkusten?

Trisst

Nu har jag suttit hemma hos Charlie hela dagen och väntat på honom och så ringer han och säger att han måste jobba över. Tråkigt för min del så jag ska alldelens strax ta bussen hem och förhoppningsvis har jag orken att fara på helex. Ska även höra vad Vanessa har tänkt att göra ikväll.

Dagens öron godis!

Theory Of A Deadman - Santa Monica

LG eller Iphone?

God morgon på er! Sitter hemma hos Charlie helt ensammen och bara njuter. Det är faktiskt rätt skönt att bara vara själv någon gång och fundera på saker och ting. Jag vaknade hur som helst för dryga halv timmen sedan och det skulle vara himla skönt att bara gå och lägga sig igen men jag ska strax ut och springa i mina nya craft kläder så att sova blir det inte. Sitter och lyssnar på min älskade Bruce och tittar på mobiler, nu har jag bestämt mig antingen ska jag köpa en innan vi åker till spaninen eller så blir det när vi kommer hem. Jag är lite smått sugen på att införskaffa mig en iphone eller en lg som jag hittade idag på elgigantens hemsida. Hm svårt val!

Idag har jag inga stora planer alls, jag ska nog ta och koppla i dvd och alla högtalare i mitt rum. Jag vill ju börja med min sex and the city box som jag fick i Fredags. Så detta är nog mitt projekt under dagen. Jag har även funderat på att fara och träna på helex en sväng också men jag får se hur det blir med den saken.



Vilken tycker ni?

Mums

Nu har jag äntligen skorna jag visade er i ett tidigare inlägg. Jag älskar dem!


Back.

Nu är jag tillbaka men bara för ikväll och i morgon. Nu har jag äntligen slutat jobba och min plånbok kommer att bli grymt fet den 25:e Augusti, jag längtar! Kommer dock att förtsätta jobba innan skolan börjar och även under hösten. I Fredags blev jag som sagt 17 år och jag trivs med det ganska bra. 18 hade varit betydligt bättre men nu är det inte så länge kvar. Tack för alla som grattade mig i Fredags och även ett stort tack till alla underbara presenter. Igår var det tjejmiddag hemma hos mig och det var mycket trevligt. Gunilla och Vanessa drog kring halv fyra och Charlie kom vid fem så jag fick lov att sova till klockan två. Nu ska jag ta och mysa med älsklingen som jag inte har gjort på evigheter.

Tom

Jag är tom. Jag vet inte vart jag skata vägen. Snälla hjälp mig någon ur detta?

Sofie hjärta Charlie

Det var länge sendan jag skrev något här. Sitter hemma hos älsklingen nu och väntar på att tiden skall gå. Börjar nämligen jobba klockan tolv. Helgen har varit okej, luleåkalaset har aldrig varit min grej riktigt. Men eftersom kalaset håller till här i Luleå så måste man ju gå. Igår for vi till Vanessa där hela dröset var, jag skulle jobba så jag höll mig borta från alkoholen och jag hade faktiskt lika roligt för det. Kom in till stan kring halv elva och då skulle Charlie, Sebastian och Sebastina hoppa bungyjump. Modiga män säger jag! Efter det blev det en snabb sväng och tittade på Lars Winnerbäck. Jag fick höra elden och då kände jag mig nöjd. Resten av tiden gick vi bara mest omkring och en sväng in på fiskekyrkan hann vi också med.

Idag skall jag jobba som vanligt. Efter jobbet hade jag tänkt att cykla iväg till gymmet som jag inte har varit på under hela sommaren. Nästa vecka är det sista veckan jag jobbar och det känns skönt. En sak vi absolut inte får glömma är att jag faktiskt fyller år på Fredag! Grattis till mig då.

RSS 2.0