Haparanda bilder


Paris Kate & I

Det var verkligen inte igår som jag var aktiv på denna blogg. Sitter nu och lägger in bilderna från våran lilla tripp till Haparanda som vi gjorde i onsdags. Ni kanske minns. I alla fall var uf-mässan rätt okej, det hade kunnat vara bättre men jag tyckte att vi gjorde bra ifrån oss och en hel del böcker fick vi sålt. Mer än förväntat faktiskt vilket är kanon. Kvällen på hotellet sedan blev mycket rolig.

Idag är det måndag för er som har missat det. Dock inte jag. Det känns i hela kroppen att det är måndag, en sånhär konstig känsla. Vi har även fått ett nytt schema vilket innebär att jag har rätt korta dagar men inga sovmornar. Stort minus! Jag lunchade med mamma idag på mat och prat eftersom jag hade glömt att boka lunchen. Fick även med mig ett par pumps från Paris Kate & I som jag är helt förälskad i.

Dagen har annars bestått av städning som verkligen behövdes. Det är rätt kul att städa när man väl kommer igång. Nåja nu ska jag slänga in lite bilder så ni får sse hur kul vi hade.

Stressigt!


Har precis kommit hem och snart ska jag iväg till stan igen för att hämta lite saker till montern. Det bara pirrar i hela magen och jag längtar sjukt mycket till mässan i morgon. I alla fall som kommer vi att bära denna t-shirt som jag har ovan på en bild. Vi kommer helt klart att sticka ut i mängde.

Visst kommer ni och hälsar på oss i monter 4? Simpelt men gott UF

Äkta kärlek


Du får mig att må så jävla bra, jag måste säga att underbarast på hela jorden är att höra din röst!

Trött som jag vet inte vad

Jag vet inte vad det är med mig. I natt har jag sovit ganska mycket men sjukt tungt, även natten innan det. Och nu halv sju är jag dödstrött. Det kan dock bero på att jag har sovit väldigt hårt och det är därför jag är trött nu.

Skolan rullade på rätt fint eller allt utom idrotten. Jag är besviken på mig själv. Kanske ett tecken på att jag borde börja träna mera? Kan vara. I alla fall så ska jag på spinning "spinn för livet" om sisådär 2,5 timmar. Jag funderar starkt på att ta en nap innan det men då kommer jag bli så sjukt trött då istället.

Efter skolan idag knallade jag på stan med Vanessa och Johanna en sväng, lämnade tillbaka en tröja som jag fick av Jennifer när hon var i stockholm och så köpte jag två par urläckra leggings. Nöjd tjej hära.


Underbara känslor

Det är väl ingen i hela Luleå som inte har märkt att monki har öppnat nu. Det var så sjukt mycket folk när dem öppnade grinden och självklart var jag en av dem som befann sig där. Jag fick då hem två tröjor och ett hårband. Kläderna är helt underbara och om jag bara hade haft obegränsat med pengar hade jag utan några helst problem köpt upp hela butiken.

Denna helg blir en riktig jobb helg som vanligt. Lördag är det jobb på Jack & Jones och på Söndag är det jobb på Leo´s. Det ska blir riktigt skönt med helg även fast jag jobbar hela men då har jag mer tid åt att träna.

En sak som jag har blivit mycket bra på är att fara och springa. Jag har varit och sprungit nu varje dag i 1,5 vecka och jag mår så himla bra av det. Jag ska defenitivt inte lägga av. Imorgon på idrotten har vi löpning och jag njuter som bara den av att få springa så mig gör det inte så mycket. Sen efter skola ska jag fara och springa och sen på kvällen ska jag vara med på Spinn för livet så där blir det då en timmes spinning. Åh vad jag älskar livet just nu!


Tatuering

Eftersom jag mest troligen kommer få en tatuering när jag fyller 18 i sommar har jag då börjat titta liter mer noggrannare efter något jag verkligen vill leva med resten av livet. En sak som jag har bestämt för länge sedan är att denna skönhet skall vara placerad på min rygg. Först hade jag tänkarna på att tatuera något stort motiv men nu jag har ångrat mig lite. Jag vill ha en text som skall löpa från nacken och ner på ryggraden. Men texten ska jag inte avslöja för er mina vänner, den behåller jag för mig själv tills att den sitter på min rygg.

En sak som jag är väldigt medveten med är att det kommer att göra jävligt ond, just på ryggraden där det bara är ben. Men jag ska ha den där. Och mamma det är redan bestämt ;) var lugn.

Onsdag

Har precis kommit hem från ännu en dag i skolan. När jag hade slutat så kom pappsen och hämtade mig och vi styrde kosan mot elgiganten för ett inköp av högtalare. Så nu sitter jag har med et par högtalare rikare. Min kära syster tog nämligen dom jag hade innan så det var välbehövligt. Dessutom är mina snyggare är hennes också ;)

Idag hade jag tänkt att skriva klart mitt CV + personliga brev som skall vara inne ikväll. Jag är nämligen mästarnas mästare på att vara ute i sista sekund med det mesta. Det måste bli skärpning på den fronten. Annars blir det en springtur och förhoppningsvis ska jag även umgås med Charlie idag. Det blir nog en bra dag trots allt.


Underbart

Nu känner jag mig lite nöjdare och ångesten har dämpats lite. Men bara lite. Jag for i alla fall och sprang, och det var inte vilken springtur som helst. Jag sprang i en timme UTAN att stanna. Jag hade ingen aning om att jag orkade springa så länge redan. Och jag var inte ens trött när jag kom hem, hur kan detta vara möjligt? Om inte mitt knä hade börjat gorma hade jag utan som helst tvivel kunnat springa en timme till.

Nu är det duschen som gäller för mig och sedan sängen för att orka upp tidigt i morgon.

Söndag

Helt slut sitter jag här och väntar på att min mage ska svälla ner. Lät lite roligt men jag kommer inte på något bättre ord för detta. Jag har näämligen inte ätit någon middag för att jag är fortfarande mätt sen lunchen idag på jobbet. Ganska otroligt men jag orkar inte äta någon middag alls idag. Imorse innan jobbet så for jag och sprang och nu ska jag fara och springa igen. Jag har blivit knäpp, jag får ångest om jag inte springer två gånger om dagen. Detta är inte bra. 

Fredag hela veckan

Hipp hipp hurra för fredag. Jag har som sagt gått och längtat till fredag hela denna vecka men konstigt nog har veckan rullat på ganska bra. Igår var jag hemma eftersom jag skulle till läkaren och förhoppningsvis behöver jag inte vara borta något mer från skolan om jag inte blir vrålsjuk de vill säga. Efter besöket hos doktorn kom pappa och hämtade mig och sedan for vi och körde lite bil. Hoho körkortet känns inte så långt borta nu. Inte för att skryta men jag börjar bli riktigt bra på detta, jag måste bara träna mer på statskörning men det är ju ett tag kvar tills jag fyller 18 så jag hinner gott och väl träna på det.

Nu sitter jag i skolan och har Nk, och jag har gått och kärat ner mig i en tröja som jag jätte gärna vill ha. Men jag kan fundera till 23.50 idag innan jag lägger in beställningen. Beslut ångesten är hög. Klantiga jag har glömt att boka lunchen idag så det blir ingen skollunch för mig idag. För att jag inte ska hungra ihjäl idag så ringde jag och bad snällt om mamma ville luncha med mig idag. Hon är bara bäst.


Nöjd

Då kanske det var dags att blogga igen då. Livet rullar på som vanligt och även skolan ar dragit igång. Det känns faktiskt inte så tungt att skolan har börjat igen eftersom vi har lov igen om ca 4 veckor. Som ljuv musik i mina öron. Idag var det skola som vanligt, vissa hade ju som sagt glömt att boka in lunchen i morgon så vå får väl se om det blir någon mat för oss eller om vi får svälta hela dagen. Teaterrestaurangen..

Efter skolan for jag hem direkt och bara tog det lungt. Plockade och donade lite i mitt rum även toaletten. När klockan började närma sig kvart över 8 så kännde jag bara vilken lust jag hade att fara och springa. Sagt och gjort så for jag ut i en halv timme även fast termometern visade -7. Bra jobbat Sofie!

Nu ligger jag här i sängen som vanligt och ska sova på vilken minut som helst. Jag ska nämligen upp vid 05.50 och springa eller promenera, jag har inte riktigt bestämmt mig ännu. Sov gott!

Yves Saint Laurent..

..är min nya favorit. Jag fullkomligt älskar den!


Onsdag morgon

Det verkar också som att min blogg har tagit lov. Vad har då hänt de senaste dagarna? Jobb och umgåtts med min underbara. Lite kortfattat men jag har istortsätt bara gjort det. Jag har precis varit och sprungit så nu sitter jag är helt svettig och ska strax damsuga mitt rum innan jag hoppar i duschen.

Idag blir det jobb från 12 till 18, sedan ska jag till Charlie där jag ska bo resten av veckan. Våra planer för kvällen består av bio, Män som hatar kvinnor och jag längtar super mycket efter att få se den. Men det känns som att jag kommer bli besviken på filmen för böcker brukar oftast vara mycket bättre. Men det återstår att se.

Sen så kommer min Jennifer hem från stockholm ikväll och hon har köpt en superfin tröja från monik åt mig. Ja, jag vet jag kunde inte hålla mig tills dem öppnar här i Luleå. Det ska bli kul och se om den passar annars får jag väl lämna igen den när dem öppnar är.

Plus i kanten

Denna helg har varit den bästa på mycket mycket länge. Mina tjejor är helt klart bäst i hela vida världen. Fredagen bjöd på skola som vanligt. Efter skolan blev det presentjackt åt Vanessa. Min lön hade också kommit så lite shopping sen åt mig blev det också. Kvällen bestod av födelsedagsfest hos Vanessa. På menyn vart det pizza och cider. Mycket gott var det och kvällen blev underbar pågrund av min girls. Eftersom jag har oturen att fylla 18 i augusti kom Charlie och hämtade mig när alla dem andra for på krogen, så jag hade en mys kväll med honom istället.

Lördagen bestod av jobb från 11.30-18.30. Fick skjus av Ylva till Malin efter jobbet. Käkade och pratade på som bara den. Efter ett tag kom Gunilla och Amanda också dit. Kortspel och skrattattacker gjorde kvällen till den bästa på länge. Jag saknar våra tiden ihop, men nu skall det bli ändring eller hur? :) 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon eftersom det var sjukt länge sedan jag verkligen sov ut. Jag vaknade till vid elva någongång och såg att jag hade fått ett sms från anders "Visst kan du komma och jobba om det blir mycket?" Somnade om och vaknade sedan eftet ett. Som det ser ut nu så klarar sig Leo´s lekland på den personal som är där idag. Nu sitter jag i sängen och ska strax fixa till mig lite innan Charlie kommer och hämtar mig. Jag har en del ärenden som jag måste in till stan och göra.


Malin, jag, Jessica, Vanessa


Pokerface

RSS 2.0