Fredag

Här var det länge sedan jag skrev. Just nu är mitt liv lite hektiskt så bloggen får helt enkelt komma i andra hand. Nu sitter jag hemma hos mig med Malin och Vanessa och väntar på att våran kladdkaka ska bli ätfärdig. Inte för att jag är så sugen men.

Idag i skolan har vi i stortsätt bara jobbat med vå affärsplan till företaget. Nu är vi verkligen pågång och det känns jätte kul att boken kommer släppas om kanske två veckor. På Söndag ska vi i alla fall vara på Olivers och provlaga våra recept så vi kommer mest troligen rullar därifrån.

Efter skolan blev det sprinng 60 och det var hur skönt som helst. Imorgon blir det även spinning. Det ända negativa med det passet är att det börjar klockan tio men iofs är det en bra start på dagen


Tisdag igen..

Puh! Nu är jag mätt och belåten. jag har faktiskt hunnit med massor idag. Grönlands jobbet är verkligen på g nu, affärspalnen har vi kommit en bra bit på. Och nu är mitt rum rent och snyggt. Jag lyckas alltid börja storstäda när jag är hemma och är sjuk.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och vila en stund innan jag drar iväg och kör spinning och core.

Tisdag

Det blev så att jag stannade hemma idag också. Jag ska snart börja plugga så att jag får något gjort denna dag. Så jag hade tänkt mig att få klart hela mitt bildspel om Grönland och även kommit en bra bit på rapporten så jag antar att detär bara att sätta igång nu.

Måndag

Jag ligger fortfarande i sängen som jag har gjort hela dagen. Jag har ont i magen! Ska försöka ta mig upp och äta lite middag och även göra engelskan som är till i morgon. Men frågan är då om jag ska till skolan i morgon. Det återstår att se. Billy ligger här brevid mig och håller mig sälskap. Min säng verkar vara den perfekta tvättningstället för honom.

Jag har även hittat massa med smaskig information till mitt Grönlands jobb så jag ska försöka börja knåpa lite mer ingående på min rapport.

Söndagkväll

Då var det Söndag igen och helgen har bara rusat iväg precis som den brukar göra. Helgen har i alla fall varit bra. På Fredag som sagt följde jag med Charlie till Sebastian och lanade. Jag har nog aldrig gjort något tråkigare i mitt liv men nu har jag prövat det.

Lördag blev väldigt lung. Vid sju for vi tjejer från klassen till Carro och fikade. Det var väldigt mysigt och trevligt som det alltid är med er flickor! Charlie kom och hämtade mig och sedan var det bara hem och sova för att jag var typ tröttast i stan. Och idag har jag inte gjort nått. Eller jag har gjort lite sökningar efter musik till min "veckans top".  Jag har ångest för att det är Måndag i morgon också.

God natt!

Veckans top sju

  • Nickelback - Something in your mouth
  • Sonic Syndicate - Contradiction
  • Sonic Syndicate - Red eyed friend 
  • Rainbow - Lost in Hollywood
  • Weezer - My name is Jonas
  • Coheed and Cambria - The running free
  • Black Tide - Warriors of time

Denied

Nikotin suget är extremt nu. Men jag orkar inte gå och hämta mitt snus. Någon som vill? Nåja jag sitter i alla fall hos pors och LANAR. Jag nästan skäms för att säga det men här är jag nu. Charlie och co verkar ha jätte kul medans jag håller på att somna. Men jag ska gå och lägga mig i tid så jag orkar upp i morgon.

Jag hade även tänkt att göra så mycket som möjligt på migg Grönlands jobb när jag ändå har tid. Nej nu tog mina cholkadgodisar slut och då finns det inga roliga kvar att äta. Surt!

Fredag hela veckan

Jag tänkte att jag skulle hinna med att skriva ett kort inlägg innan jag drar vidare till Charlie på middag. Ikväll blir det nog en lung kväll med en fet godispåse som jag får ångra i morgon. Inte ikväll. Jag ska även försöka att plugga lite men det återstår att se. Och förresten så kom min tröja idag som jag beställde för ett litet tag sedan. Helt underbart satt den! Nöjd tjej här.

Fortfrande kvar

Förlåt Carro och Malin men jag orkar verkligen inte skriva listorna. Jag sitter fortfrande kvar här men ska strax gå och lägga mig i sängen och börja läsa min bok. Jag känner på mig att det kommer gå trögt eftersom den är skriven på gammal svenska.. Suck!

Brucan ska släppa ett nytt album i Januari jag jag hoppas som bara den att det blir turné i sommar igen! Jag ska se han igen punkt slut.


Onsdag

Nu är jag hemma igen och slut i kroppen som bara den. Först blev det spinnig 30 min och sedan direkt efter body pump 45 min jag känner mig duktigt. Men inte nog med det när jag kom hem så tog jag billy med på en runda på ca 30 min.

Jag tycker bara att veckorna springer fram och idag insåg hela vår klass att det är BARA tre veckor kvar till nationella i matte b. Jag får panik bara jag tänker på det. Och tydligen ska vi ha ekonomiprov samma dag men det får man visst inte så det måste flyttas, skönt. Men jag har i alla fall tusen saker att göra innan jul. Gud var med mig.

Jag hade tänkt att gå och se efterlyst nu. Ha en trevlig kväll :)

Burn it to the ground

Underbart säger jag bara! Träningen var det härligaste jag gjort på länge. Och jag trivs superbra på stil. Egentligen är det ingen strörre skillnad förutom att helex är en aning större. Skönt var det att äntligen få svetta ner sig lite. Så nu har jag börjat mitt nya liv som jag har sagt många gånger men den här gången ska jag verkligen ta tag i det.

Så i morgon 18.30 blir det spinning för min del och sen lite konditionsträning på bandet. Nu ska jag ta en lång dusch och sedan se veckans gossip.

Och vad ska man säga om Nickelbacks nya album? Alla deras andra album kan släga sig i väggen. Jag älskar det! Ni gjorde min kväll grabbar



KÄRLEK

Tisdag

Idag säger vi grattis till Caroline som fyller år! Jag hoppas du får en toppen bra dag. Nu sitter jag har helt propp mätt av plättar. Jag hade tänkt mig att jag strax skulle fortsätta med att skriva på min samällsrapport. Sen när mamma kommer hem ska vi iväg till porsön som aldrig blev igår och sedan ska jag träna för fullt. 

En liten rolig sak hände när jag hoppade på bussen vid shopping. Bussen bara la av och efter en stund gick det igång igen. Men då stannade den på östermalm igen och då gick den verkligen inte igång.  

Lycka!

Livet känns ganska bra nu faktiskt. Jag har börjat på min powerpoint och min rapport om Grönland så jag kan andas ut lite nu. Sen så vann jag en ryggsäck idag av Luleå Energi, inte helt fel de. Och sist men absolut inte minst, vi alltså enp 2 har sovmorgon till klockan tolv i morgon. Jag kan inte annat än jubla.

Och nu verkar det som att Sonic Syndicates nya album har laddad klart och jag blir bara ännu gladare. Denna Måndag kan inte bli bättre. Jag älskar livet, för stunden i alla fall.

Sov gott på er!


Veckans top fem

  • Rise Against - Drones
  • Weezer - Pork and Beans
  • Volbeat - Guitar gangsters & cadillac blood
  • Rise Against - Injection
  • Shinedown - Second Chance


Måndag (igen..)

Då var det Måndag igen och jag vill redan ha helg efter morgonens matte prov. Jag vill inte ens nämna det så dåligt gick det. Så jag antar att det är bara hem efter skolan och pörja plugga inför omprovet.

Idag har jag inga stora planer alls. Efter skolan ska jag i alla fall springa förbi mamma och fixa klart alla papper till stil och sen ikväll ska vi fara dit och jag ska äntligen få träna. Sen så har jag en hel del att plugga så jag har inget annat val än att börja plugga nu. Ge mig jullov!

Fredag natt

Det märks att jag inte har skrivit så mycket idag. Nu sitter jag här i alla fall och försöker knåpa ihop ett hyffsat bra inlägg. När jag slutade idag kring tre som jag alltid gör på fredagar mötte jag upp Vanessa för att sedan dra vidare till porsön. På Måndag ska jag dit med alla papper och sedan börja träna stenhårt! Jag är pepp.

När vi kom tillbaka till stan sprang jag förbi lindex och köpte ett par tjockare strumpisar. Vi for vidare till Vanessa och bara tog det lungt och surra på, precis som vi brukar göra.

Kvällen har varit lung med mycket tjejprat med Vanessa, Malin, Gunilla och Johanna. I love you girls. Det blev lite idol tittande och enligt mig var det helt fel person som åkte ut men eftersom jag själv inte röstade så ska jag inte klaga. Nu ska jag försöka hoppa i säng så att jag tar mig upp någon gång i morgon. Much to do.

Fredag

Igår blev det kalas för hela slanten i Rutvik. Greger nu väntar jag bara på sponsring till företaget.

Nu sitter jag i skolan och har svenska. Svenska B är verkligen inte min grej. Vad ska man med litteraturhistora till? Nåja det är bara bita ihop och klappa in ett MVG. Efter svenskan har i världens längsta hål och under dem timmarna blir det uf för hela slanten.

Och vad jag man  göra sen idag? Jo jag ska till porsön och fixa mitt gymkort och sedan har jag inga planer alls. Kul Fredag.

Torsdag

Behöver jag säga nå mer än Torsdag? Nej jag tror inte det, jag sitter i alla fall här och gör ingenting. Idag måste jag råplugga matte precis som jag gjorde igår. Efter det blir det kalas i Rutvik. Kan bli trevligt.

Jag har förhandlat med mamma nu om ett träningskort på Stil. Jag tror att det blir mycket bättre än på Nautilus. Eller jag vet att det blir bättre. Så imorgon ska jag dit och fixa alla papper så jag äntligen kan börja träna. Har varit utan gymkort nu i snart en månad och jag håller på att bli knäpp för att jag är så rastlös.

Weezer - Pork and Beans, sjukt härlig låt!


Onsdag

Min hjärna är död. Jag har istortsätt jobbat matte hela dagen. Denna dag har också varit lång precis som den igår. Hade dock sovmorgon idag som var hur underbart som helst. Vi slutade i alla fall idag kring halv fyra och då begav vi oss till hs copy för möte angående boken. Detta kommer att bli dyyyrt.

Efter mötet gick jag vidar till attityd där jag skulle friseras. Äntligen trivs jag med mitt hår och även första gången jag är nöjd efter ett besök hos frisören! Jag fick en fix idé om att jag skulle göra ett till hål i örat så fort var det gjort. En impuls grej helt enkelt.

Klockan har bara sprungit iväg och nu sitter jag här och äter nudlar på matteboken. Den förtjänar faktiskt lite spill. När mina nudlar är slut så ska jag se gossip och sedan sova.

2 år ♥

Idag har jag och Charlie varit tillsammans i 2 år. Gud det låter så himla länge men tiden har bara sprungit iväg. Det känns i alla fall helt underbart att det har hållt så länge för oss och längre ska det bli.

Jag har precis kommit hem från en väldigt lång dag. Först engelska i två timmar och sedan bar det av mot Piteå för att träffa nicke och spåna på lite idéer till omslaget på boken. Det blev också att vi gjorde en ny logga och fan så läcker den blev. Tusen tack till Nicklas.

Det blev dock ingen klippning för mig idag eftersom jag kom dit så sent så det får bli i morgon istället. Nu väntar jag på att min älskling skall komma och hämta mig och sedan ska vi bara mysa och tänka på varandra.


Lite att göra

Oktober:
rökt - ja
snusat - ja
varit glad - absolut 
varit ledsen - ja
gråtit - ja
skrattat - haha vem har inte det? 
träffat någon du saknat - ja
mist en vän - kanske, kanske inte 
fått nya vänner - det kan hända
varit sjuk - nope
varit på sjukhus -  nej
opererat dig - nej
fått mediciner - nej
dansat - det har jag säkert 
kramat någon - ja
pussat någon - ja
ångrat dig - nej
någon har blivit kär i dig - hm, Charlie kanske har blivit kär på nytt
varit på konsert - klart jag har varit på konsert men inte i Oktober
varit på festival - nej
ätit en hamburgare - faktiskt inte 
fiskat - nej
åkt tåg - nej
buss - varje dag
haft hög mobilräkning - nej
ätit sushi - nej, jag har dock prövat
sparkat någon - nej
slagit någon - nej inte vad jag vet
pratat med en främling - ja
druckit öl - ja
druckit cider - ja
spytt - nej
gungat -  inte det 
lyssnat på bra musik -  jag har bara bra musik ;)
lyssnat på dålig musik - nej
velat bli känd - nej
fått bra betyg -  ja
saknat skolan - nej verkligen inte
hittat pengar -  nej
snott något - nej
krossat något -  nej
ramlat - ingen aning
pussat en groda - haha nej 
bloggat - varje dag

Veckans top sju

  • Dope - Debonaire
  • Rise Against - Prayer of the Refugee
  • AC/DC - Thunderstruck
  • Alexisonfire - Rough hands
  • Killswitch Engage - This is absolution
  • Muse - Time is running out
  • Juli - Perfekte walle

Söndag

AC/DC den 20:e eller 22:a Februari låter väl inte helt fel? Jag ska dit!



Torsdag

Nu är jag hemm igen efter ännu en onödig dag på skolan. Jag slutade i alla fall efter elva någongång och gick och strosade på stan ett tag innan min buss vidare till storheden gick. För en gångskull är jag glad nu. Jag hittade det jag letade efter och jag är nöjd!

Mötet på storheden gick superbra. Och nu är jag hemma igen. Hungrig och gossip sugen. Dagen skall spenderas på gymmet, i sängen och med matteboken.

Onsdag

Valvakan är över. Det var en fin natt med underbart folk från enp2. Dock var det inte lika fint att gå och lägga sig klockan sju i morse för att sedan kliva upp halv elva och ha matte. Jag har ännu inte blivit trött och jag tycker att det är ett mirakel. Det kanske är bäst att bara sova drygt tre timmar per natt. Min dag har varit sämst. Jag är så arg att jag faktiskt inte vet vad jag ska ta mig till. Du visar gång på gång vilken egoist du är.

Nu ska jag ut med Billy, packa väskan och sedan fara till Charlie och mysa. Jag hoppas han kan göra mig på bättre humör.


Trötta enp:are klockan sex på morgonen

Utmanad av Johanna

Reglerna är följande:
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana sedan 5 personer genom att skriva dem längst ner i inlägget


Här kommer mina 5 saker:
1. Jag är rädd för att bli 18 år. (hej vuxenliv)
2. Jag älskar att lyssna på "skrik" musik
3. Jag blir alltid sötugen när jag umgås med Charlie
4. Jeans är det värsta jag vet
5. Jag ska alltid ha rätt

Jag utmanar: Malin, Vanessa, Johanna N, Johanna H, Amanda


Valvaka

Mätt och belåten sitter jag här och ska strax gå ut med lill Billy på en promenad. Vanessa vill haka på också så det blir nog en bra promenad med en massa skaller precis som igår. Jag känner mig faktiskt rätt rastlös nu när mitt kort har gått ut på Helex. Nästa vecka får jag mitt nya och jag längtar kan jag säga.

Ikväll ska ENP2 ha valvaka på skolan och jag tror det kommer bli mycket kul. Jag håller tummarna för att Obama vinner. Jag slänger nog in ett inlägg i natt om jag tar datorn med mig eller i morgon vid sex på morgonen när jag är hemma igen.


Måndag

Jag har ont i huvudet, jag är grinig och jag är trött. Sängen skulle passa mig utmärkt just nu men jag känner för att skriva av mig innan jag intar john blund. I morse försov jag mig eller egentligen inte med flit, vi hade tydligen fått nytt schema och jag orkade bara inte titta på det under lovet så jag fick stå mitt kast idag.

Något jag njuter av det nya schemat är att jag slutar halv två på Måndagar istället för halv fem. Men mitt nya schema har sina nackdelar också. INGA SOVMORNAR!!

Efter skolan blev det inte mycket gjort för min del, lite sex and the city tittande och en lång promenad med Billy till Lulsundet. Stötte på Vanessa under min promenad så det vart genast mycket trevligare.

Nu är jag nästan svimfärdig så, god natt!

Veckans top sju (igen)

  • Rise Against - Life less frightening
  • Rise Against - Hero of war
  • Ac/dc - Rock ´N roll train
  • Volbeat - Maybellene I Hofteholder
  • Staind - So far away
  • Metallica - One
  • Sonic Syndicate - Jack of diamonds

Söndag

Som ni kanske har märkt så har jag haft en bloggfri helg, nästan i alla fall. Jag har passat på att umgås med Charlie så mycket som möjligt eftersom han jobbade hela veckan. Vi har haft en otroligt lung helg med en massa mys och jag ångrar inte för en sekund att jag inte for och festade i fredgas som alla andra.  Men jag hoppas att alla ni där ute har haft en rolig helg.

Imorgon drar skolan igång igen och jag har en liten klump i magen. Nu börjar alla prov komma en efter en och man hinner inte andas ut förren på jullovet. Charlie är ute och fixar i sin skoter och jag har nyss sett gossip och greys. Jag hade tänkt att gå och lägga mig och läsa min nys skvallerblaska som tidsfördriv.

Helt jävla underbar!


RSS 2.0