On a road to nowhere

Jag gör verkligen ingenting nu och det är hur tråkigt som helst. Vanessa ska dansa och min pojk är och lär sig hur man dyker. Lite mer avancerat dykande. Jag tror att Charlie skulle passa aldelens utmärkt som dykare eftersom han är som fisken i vattnet.

Springturen var grymmt skön och jag känner mig dukitg. Kanske att jag tar en till sedan efter maten, jag har ju ändå inget bättre för mig. Jag skulle behöva städa men orken är helt bortblåst för det. Helgen kommer att bestå av jobb i alla fall på lördag men det kan hända att jag måste rycka in på söndag också. Men det tackar jag bara för isf :)

Torsdag

Torsdagar är fortfarande ite små tråkiga men ibland kan dem vara jävligt sköna. Precis som idag, började tio och slutade sisådär kring halv ett. Under dessa timmar har du blivit pokerspelande och en hel del läsande. Efter skolan mötte jag upp Malin som skulle klacka om ett par skor. Sedan blev det lite strosing på stan. Jag älskar verkligen vårshoppningen. Jag skulle kunna köpa hur mycket som helt om jag inte hade haft en budget.

I alla fall så hittade jag en hel del fint som jag mest troligen ska springa och köpa i morgon efter skolan. Nu hade jag tänkt att ta på mig springkläderna och ge mig ut på en runda. Vädret är ju bara för underbart! Ikväll måste jag också planera inför min redovisning och peppa mig själv för skidåkningen i morgon.

Ge mig nu!


Du är min gud!

Fettisdag

Ja det är precis vad tiden gör. Jag har inte ens orkat öppna grammatikboken och jag har prov i morgon. Ångest som vanligt. Skolan var lugn idag och jag tycker att dagarna bara går fortare och fortare. Lunchade med mamma gjorde jag också idag. Sub blev det denna gång och min köttbullemacka satt fint.

Efter skolan knallade jag och Vanessa en sväng på stan innan vi begav oss hem. På väg från bussen blev jag så sugen på att fara och springa men tyvärr så fastnade jag framför datorn aldelens förlänge och det hann bli mörkt innan jag ens började fundera på att ta på mig mina springkläder. Jag hoppas att det är bra väder i morgon också för då ska jag springa före skolan och eventuellt springa eller så blir det en långpromenad.

Så har min dag sett ut

Tisdag


Måndag

Ja, jag ligger fortfarande i sängen och gör ingenting. Jag beställde nyss hem lite foton sen vi var på ullevi i somras. Har bestämmt mig för att jag ska börja framkalla foton och sedan göra ett album. Lite må kul att ha sedan när man blir äldre och kan titta tillbaka på sin ungdom. Så jag får nog fotona i veckan, ska bli riktigt spännande och se.

En annan beställning som jag väntar på är min tröja som jag hoppas jag får i morgon. Den skulle ha kommit idag men jag tror inte de. Men hoppas kan man alltid. Nu på morgoen har jag även hunnit göra bort en heldel skolarbeten så ikväll är jag ledig och just därför ska jag till Malin och ha myskväll med henne.

Fortfarande Söndag

Nu sitter jag här och försöker skriva om min novell men jag lyckas alltid göra allt annat som jag inte ska göra. Till exempel så är spotify mycket roligare. Jag har hittat en massa rock klassiker som jag ska bränna ut till Malins rockparty på lovet. Hu bra låter inte det? Jag älskar ju rock som ni alla kanske vet :D Så detta tillfälle blir kanon. Nä nu måste jag ta mig i kragen och börja skriva. Men jag får inte glömma bort att säga att gårdagen var jävulskt bra!


Söndag




Puss till ENP2

Lång torsdag

Denna torsdag känns som att det har varit världens längsta dag. Kanske beror detta på att jag har fått gjort mycket? Kan vara. Hade skola från tio till halv två ca, sprang förbi mamma för att hämta lite papper som jag sedan gick och lämnade på jack & jones. Gick förbi stadium när jag väntade på bussen och hittade en massa fint som jag ville ha.

Jag är lite osäker på vilken jacka jag ska köpa. På team hittade jag en haglöfs som jag har haft undanlagd i typ hundra år och nu hittade jag en peak på stadium. Svårt det dära. Jag vågade inte ens pröja jackan på stadium för då skulle jag säkert vara fast. Ska nog vänta tills nästa vecka då alla löner kommer så får jag bestämma mig då :)

Efter besöket på stadium tog jag bussen ut till Storheden för jobb. Det är rätt skönt att jobba på veckorna också för då får jag ju lite mer klirr i kassan. Det var himla lugnt på leo´s idag vilkt var enormt skönt. Jag och Roxanna hann med både det ena och det andra. Och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Jag har lite ångest för att jag inte har tränat idag men i morgon blir det en långprommis på morgonen och förhoppningsvis ska jag på spinningen i morgon som börjar fyra.

Onsdag

Åh mina trogna läsare är kvar trotts att jag är världens sämsta bloggerska! Tragiskt det dära. Jag sitter i alla fall på skola och väntar på att Bjarne ska börja lektionen så för att fördriva tiden sitter och och lyssnar på spotify och skriver blogg så klart. Dagen har rullar på ganska bra idag, jag klev upp tidigt för att fara till porsön och träna och det gjorde jag också. Jag har blivit duktig tjej.

Jag har även hunnit beställa en tröja idag och jag hoppas verkligen att den passar annars blir det tråkigt. Planerna för idag är inte stora alls, jag ville umgås med min sötis men just nu är det bara skotern som han är i huvudet så jag antar att jag får stanna hemma och tråka eller nå.

Iofs så ska jag på spinningen som börjar fem och sen så ser mitt rum ut som självaste fan. Kanske prio ett att ta och städa idag då?

18 and life

Idag är det ingen vanligt dag, utan det är vår Vanessas 18-årsdag!! :) Äntligen är hon vuxen nu men det gäller också att man assar busstiderna eller hur? ;) Idag är det skola som vanligt sedan ska simpelt men gott fara till aurorum och sälja böcker. Efter skolan ska jag till jack & jones och få lära mig typ kassan osv, jag har nämligen fått jobb där också. Förhoppningsvis tar detta inte allt för länge för sedan är det tårtkalas hos Vanessa. Igår fick jag träffa min trollunge. Hon fyllde nämligen 2 hela år.

Onödig info

Vad heter ni? Sofie & Charlie
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år och 3 månader
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Inte det heller
Har båda körkort? Charlie har körkort men förhoppningsvis kommer mitt i sommar :)
Isåfall, vem kör bäst? Det är ju självklart, jag!
Kommer du ihåg er första kyss? Absolut
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var nog Charlie
Vem är äldst? Charlie
Vilka stjärntecken är ni? Jag är lejon och Charlie är vädur 
Vem fyller först på året? Charlie
Vem är längst? Charlie det med.
Vem sjunger bäst? Hm jag får nog säga att jag är det
Håller ni i handen på stan? Oftast
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej det gjorde vi inte, vi hade bara träffats några gånger
Blev du kär i första ögonkastet? Kär vet jag inte men det var något med honom som jag fastnade för
Har ni stora framtidsplaner? Inte än så länge. Jag har mina planer och Charlie har sina planer, men man vet ju aldrig vad framtiden bjuder på
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillammans? Vi var till Spanien förra sommaren, sen så har vi ju varit på Brucan tilsammans också ;)
Vem lagar bäst mat?
Vi är nog lika bra på den fronten, vi lagar ofta mat tillsammans.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser, ser film, pratat och ibland händer det att vi går ut och går.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, jag bodde i Sunderbyn och han i Rutvik
Blir du lätt svartsjuk? Det händer väl ibland men inte så att det stör på något sätt
Brukar ni bråka? Vi har våra små tjaffs
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag smsar och Charlie ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han såklart!
Pratar någon av er i sömnen? Vi båda är ganska duktiga på det, haha :)

Söndag

Ja då var ytterligare en helg bort blåst. Jag har iofs jobbat hela helgen så den har kanske inte varit så bort blåst trotts allt. Lite extra kosing är ju aldrig fel. Sen så har jag typ lärt mig det mesta och det känns skit bra. Allt blir så mycket roligare och lättre med tiden så nu längtar jag typ efter att jobba konstigt nog.
I fredags köpte jag min efterlängtade klocka som jag surrade om. Helt klart ett kanon köp. Och jag ångrar mig inte alls att jag inte lagade min gamla. Det är ju alltid kul med lite nytt..

Så ikväll har jag inte stora planer alls. Jag har försökt att locka hit Charlie men han verkar inte nappa på det så bra. Ingen som har något bra tips på lockningsmetoder? Eller planerna nu är väl att jag ska börja skriva på min nk rapport och fixa klart samhälls rapporten också. Ge mig lov någon.

Torsdag

Puh nu är jag hemma igen efter en timmes spinning. Det är skönt. Jag hatar rent ut sagt vädret somär nu, visst tycker jag att snö är mysigt men fan inte när det vräker ner allt på en gång. Någon måtta på det hela.
Idag gick jag förbi ur och penn för att fråga om dem kunde laga min klocka som jag lyckades halka sönder. Jo det gick men kalaset skulle gå på över 300 spänn och det känns himla onödigt eftersom den kostade runt den slängen.
Jag hittade i alla fall en annan som jag vart super kär i. Och nu när det är 50% på allt så måste jag nästan springa och köpa den i morgon.

En annan sak som gjorde mig väldigt glad idag var att mina linser hade kommit. Woho! jag har inte testat sätta in dem ännu utan jag väntar på att mamma ska komma hem med linsvetska åt mig. Detta ska bli riktigt spännande. Sofie med bruna ögon.

Tisdag

Äntligen ska jag få mina linser som jag bloggade om tidigare i December. Överlycklig tjej typ! I alla fall så behövde jag bara betala frakten som var på 39 kr vilket är ingenting. Nu har jag lunch och sedan uf. Eftersom att vi hade lite uf i morse så har vi inte så mycket mer att göra idag. Kanske blir det en tidig tisdag som passar mig bra.

Jag funderar på att fara och springa efter skolan och efter middagen beger vi oss till Måttsund för skidåkning. Jag längtar enormt mycket. Jag känner också att man måste börja träna inför Björkliden.

RSS 2.0