skolless tjej

Ännu en dag närmare helgen och sommarlovet. Skolan gick smärtfritt idag också, kändes otroligt bra när jag lämnade in tyska provet och vi får hoppas på att resultatet känns lika bra. Efter skolan så ringe dem från mq och sa att kjolen hade kommit in, så det första jag gjorde var att rusa tid och pröva skönheten. Helt sjukt fin är den så nu är den min. Gick vidare och inhandlade en bikini på hm som jag surrade om igår. Just nu har jag lite beslutångest om jag ska fara in till stan och träna eller om jag ska ta mig en löprunda på spåret med intervaller. Lutar åt att jag far och springer här hemma istället, det är ju trots allt så fint väder. Imorgon hoppas jag på en väldigt lugn dag i skolan, kan nog bli det om vi smörar lite för Anders.

Hektiskdag

Känns som att denna dag har varit oerhört lång. Hade sovmorgon till 12,40 men challle försov sig eller jag orkade inte väcka honom så när jag väl gjorde det var klockan nio. Skulle göra några ärenden på stan innan idrotten så jag passade på att åka in till stan med honom kring halv tio. Var och letade bikinisar och ett himla massa prövande blev det. Hittade en jätte fin på hm och även två stycken på stadium, men jag ska nog gå och köpa den på hm i morgon och sedan ska jag vänta och se vilka team sportia får in. Vi väntar på en beställning från roxy men dock så ligger ett bikiniset runt 600 och jag vet inte riktigt om det är värt det. Efter idrotten for jag och jobba och jobbade till sju. Väl hemma var det bara och börja kratta ihop alla lövhögar och sedan for jag på en spring runda. Så nu sitter jag är lite svettig och helt slutkörd. Har hur mycket tyska som helst att plugga nu så jag måste säga god natt redan nu! 

image16
Så underbart fina mina skor är! 

Nöjdtjej x1000

Idag blev det stan för min del, var så himla shopping sugen men när jag väl kom in till stan försvann helt min inspiration. Hittade mina drömskor idag i alla fall och det känns så underbart nu när jag vet att dem finns hemma hos mig! Det kommer bli så himla läckert med dem till sommaren med brunbrända ben och en sötklänning. Hade dock tänkt mig att jag ska ha dem på skolavslutningen tillsammans med kjolen som jag har "paxat" på mq när den kommer in. Gubben kom in lite senare också och även han var i stort behov av skor. Känns som att vi lyckades hitta allt det vi skulle idag är jag är en nöjd flicka! Tyvärr kan jag inte lägga upp en bild på skorna nu för jag sitter hemma hos Charlie och kameran är hemma, men i morgon sätter jag mig vid spakarna och lägger upp en bild.

Mit hjärta slår tripplaslag

Det första jag läste när jag kom in på aftonbladets hemsida är "Bossen glöder". Jag njuter av den underbara känslan när min absolut största förebild får bra kretik! Nu börjar jag bara längta ännu mer tills jag får uppleva den bästa känslan igen bland 60 000 andra skrikande fans på ullevi 4:e Juli.

image15
Så jävla GULD!

Morsdag

Denna helg har bestått av jobb. Börjar känna mig rätt sliten nu eftersom jag inte kan minnas en helg jag var ledig men mina härliga arbetskamrater och pengarna gör det lättre att kliva upp och åka i väg till jobbet. Igår firade vi Gunilla som nyss fyllt år och mysigt var det. Måste bara påpeka vilket skämt ESC är. Jag fattar inte varför vi orkar vara med något mer eftersom alla grannländer röstar bara på varandra så Sverige har ingen chans. Bara svammel enligt mig och jag har faktiskt lovat mig själv att jag inte ska titta på det nästa år men det återstår att se. Jag hoppas att alla mammor där ute har haft en bra morsdag, det hade min underbara mamma i alla fall. Hade lite panik igår för att jag inte hade hittat något fint till mamma men det löste jag idag. Köpte fyra stycken jätte söta ljushållare och doftljus. Hon älskar sånt så hon blev superglad över min present. Imorgon är jag ledig och jag verkligen njuter, hade då tänkt mig en heldag på stan med mina vänner och sedan träning. Låter som en kanon dag helt enkelt.

Skämmigt

Känner mig en aning otränan på grund av att jag har fått träningsverk av att kratta (?!) jag undra hur det är möjligt eftersom jag tränar i princip varje dag. Okej idag tränade jag inte men egentligen skulle jag har gjort det, skäms på dig Sofie! Om jag inte slutar jobbet allt för sent i morgon ska jag nog kika in på gymet en timme eller två. Efter skolan idag, eller skola och skola vi har inte gjort något vettigt idag. Hade jag vetat detta i morse hade jag mest troligen legat kvar i sängen och haft ett skönt samvete. Tillbara till efter skolan så hade jag och min vän Amanda present jakt åt Gunilla och jag tror vi lyckades rikigt bra. Eller det är ju förståss vad jag tycker men jag hoppas hon blir en glad flicka. Ikväll måste jag fortsätta kratta, suck! Jag hoppas att Challe kommer och hjälper mig för han sa nämligen det men ibland vet man inte med denna pojk. Tror inte det blir någon middag för mig, åt en braka lunch med mina underbara klasskompisar så jag är fortfarande mätt. Man ska väl inte bara äta för ätandets skull?

Skoltime

Sitter i skolan nu och har ett himla långt hål. Skönt att vi har bara en vanlig onsdag kvar på detta skolår, efter det ska jag njuta som bara den! Hade sovmorgon idag som var sjukt skönt men dock så väntade ett ekonomiprov på mig när jag anlände till skolan. Känndes som att det gick hyffsat bara men ska jag vara ärlig har jag inte en blekaste aning om hur resultatet kommer att se ut. Planerna idag blir att sringa på stan efter skolan en snabbis, efter det ska jag och träna och sen hem och kratta gården.

Pluggning på G!

Har suttit och testat de nya redigeringsprogram jag laddade hem och det funkar kanon bra så till alla mina klassflickor som är ute efter ett bra bildredigeringsprogram ladda hem Picasa2. Jag lovar er ni kommer inte att ångra er. Jag har faktiskt lite ångest över att jag ännu inte har börjat plugga ekonomi, men jag har verkligen inte ork. I stället har jag hunnit en bit på vägen med min svenska fördjupning, bloggen är fixad, redigeringsprogramet ät fixad så jag har bara kvar att snygga till bloggen och sedan är det bara att lägga upp bilder. Detta hade jag tänkt att göra klart i helgen eller i början av nästa vecka. Ska slänga in en bild som jag har fixat till lite.

image14
Visst blev den fin?

Ivrig tjej

Håller just nu på att ladda hem veckan Gossip girl även det sista avsnitten för säsongen som känns tungt. Kan knallt bärga mig tills jag får se det.

image13

Hurtig

Har precis kommit hem från en sjukt rolig idrottslektion och ett väldigt svettigt träningspass på Helex. Sprang dock bara i 20 min och var svettig som ett djur men det tyder på att jag har varit duktig. Framför mig idag har jag massa företagsekonomi som jag måste göra till morgon dagens prov. Jag kan meddela er att jag är inte det minsta taggad på att skriva prov i morgon. Jag är även jätte sugen på att fara till lägenheten och titta eftersom nu började det hända grejer där. Nu ska jag triksa lite med bilderna som jag ska ha i min EFIT i mitt nya redigeringsprogram.

En helt vanlig söndag

Sitter i bilen på väg in till stan men egentligen har jag ingen aning vad vi ska dit och göra men jag antar att det är bra tidsfördriv. Skriver mer sen när jag kommer tillbaka till rutvik.

1 timme och 12 minuter

Jag är riktigt stolt över mig själv att jag orkade springa 9 km av 10 möjliga! Nästa år ska jag helt klart komma under en timme, det är mitt mål så det är nästan lika bra att man börjar träna nu. Kom i alla fall bland de bästa 500 och fick en vattenflaska. Nu är det duschen som skriker på mig sen ska jag umgås med Challe.


Stadsmaran

Ska jag vara ärlig så är jag inte så taggad som jag borde vara så jag får se om det blir något springande för min del. Igår hade vi tjejkväll hos Emelie och det var hur trevligt som helst och detta måste göras om! Har inte så mycket tid att skriva här nu men innan jag far ska jag släga in lite bilder från mitt nya boende.

image9


image11


image12


Mobilbloggar

Testar att mobilblogga och det tycks att funka helt okej. Ligger förövrigt och ser hockey med gubben. Ingen höjdar match tycker jag och jag håller tummarna för Sverige så att dem var sig vidare till semifinal. Ha en trevlig kväll!

Skärpning

Ursäkta för dålig uppdatering det är nämligen så att våran dator hemma är lite mysko så jag kan inte logga in någonstans och bärbara hade jag hos Challe. Men nu är jag tillbaka. Idag var det skola som vanligt eller vanligt och vanligt, vi hade ingen matte sista timmen så jag slutade efter tyskan som var jätte skönt. Challe kom och hämtade mig kring fem så for vi in till stan för att han skulle köpa nässpray och jag skulle byta en kjol/klänning på gina. Nu är vi tillbaka i rutvik och ska strax se hockey när den börjar. Bilder från lägenheten och lute annat smått och gott kommer in i morgon så håll ut.

För sent för Sofie

Klockan är aldelsens för mycket just nu men eftersom jag vaknade kring halv två är det inte så konstigt att jag är pigg just nu. Och vilken lirare jag har blivit på guitar hero, medium på g snart! Med tanke på att jag har verkligen varit sämst på detta spel så är det otoligt att jag har blivit så bra, har knappt velat spela på grund av att jag har varit så dålig men nu jävlar säger jag bara. Skola i morgon som vanligt och jag gillar inte måndagar jag går så himla sent så hela dagen är som förstörd. God natt på er.

image7
Visst är det läckert?

Gh

Måste egentligen plugga nu men jag orkar verkligen inte, så jag tycker det är mycket roligare att spela guitar hero. Kanske att jag får något tyck senare att verkligen ta tag i något vettigt. Annars idag har jag bara tagit det lungt och njutit av en ledig dag som jag förtjänar och varit och fika hos Gunilla. Mycket gott fika och härliga människor gjorde dagen ännu bättre. Nu ska jag fortsätta spela och umgås med min pluttinutti.

Sverige - Ryssland

Vilken match det var igår alltså, det var himla länge sen jag såg något liknande. Så typiskt att Ryssland ska göra mål när det är 5 sekunder var av matchen så nu är det bara att grattulera dem för vinsten och hoppas att Sverige vinner i natt. Igår blev det att se hockey och umgås, och när vi var påväg till rutvik för att sova så kom det en hare utspringade på vägen och sprang rakt in i bilen. Stackars liten låg och sprattlade innan han dog. Idag fyller våran Gunilla 17 år och självklart måte jag utbringa ett stort grattis här på bloggen! Hoppas du får en underbar dag. Jag ska strax fara dit och fika lite och snacka skit men mina flickor. Dagen som är kvar skall bestå av plugga och umgås med Charlie.

image6

Folk

Sitter hos Challe nu med lite blandade männiksor och pratar på om allt möjligt. Rätt trevligt. Vi ska ut på ett tag, mer vet jag inte nu. Ha en trevlig helg.

Lugn lördag

Trött som jag vet inte vad. Måste ha sovit för mycket, i alla fall så försov jag mig i morse så det blev ganska stressigt kan jag säga men jag hann. Jag är så bra! Var rätt lungt idag, alla har väl slut pengar antar jag men ändå kändes det som att vi hade mycket att göra. Ikväll är jag sugen på att hitta på något kul eftersom kvällen igår blev mycket kul och då vill man fortsätta men Charlie är jätte förkyld och han ville vara inne hela kvällen.. Hur kul är det för mig på en skala? Jo, noll. Måste tala om för er att jag är ledig i morgon, kommer faktiskt inte ihåg senast när jag var ledig en söndag men då måste jag plugga matte och ekonomi. Eventuellt fara och riva tapeter men jag tror jag gör det till veckan istället, har inte ens valt någon tapet ännu så förhoppningsvis är det ett tag kvar innan vi börjar tapetsera. Igår kom nya köket också och nu börjat det äntligen hända något där borta och jag är jätte nyfiken på hur resultatet kommer att bli. Jag ska fara och fota där lite i veckan så det är inte helt omöjligt att det kommer in någon bild. Nu ska jag försöka få lite liv i kameran så jag lägga upp bilder på gårdagens inköp.

Tjejkväll

Har precis klivit in genom dörren känns det som men nu ljög jag. Ikväll har det varit en supertrevlig kväll, det blev att fika på roasters med flickorna från klassen. Blev en heldel surr och något skvaller här och där. Jag tänkte mig att jag skulle reparera klart bloggen ikväll för jag ser ju förjävligt ut. Glömde även att berätta att mina fynd på stan som betod av en adidas jacka som man kan "byta" färg på. Eller nästan i alla fall jag kan vända den ut och in för att välja vit eller svart och förhoppningsvis blir jag inte lika trött på den som jag brukar bli på andra jackor. Köpte även att par jätte söta ballerina skor från din sko, bilder på detta kommer in i morgon. God natt gott folk.

image3

Designändring

Bloggen är under reparation, ursäkta stöket.

Ny blogg

Nu sitter jag i skolan och har svenska fördjupning, har inte riktigt börjat ännu men jag har bestämt mig för att ta ett foto i timmen och sedan redovisa detta här på bloggen eller någon annanstans. Slutar elva idag som vanlig tid och efter skolan ska jag på stan i sväng, är hur shopping sugen som helst. Återkommer om jag hittat mig något fint.

RSS 2.0