Lördag

Hej då så länge! Nu blir det bloggpaus för mig. Jag känner att jag måse hitta mig själv innan jag börjar skriva igen.

Tisdag

Det känns helt ofattbart att det är julafton i morgon. Tiden bara flyger iväg och jag blir bara gammlare och gammlare och ångesten för framtiden bara ökar. Idag hade jag hur stor lust som helst att sova ut men nej icke det. Vi skulle till Haparanda/Finland idag, så det var bara att pallra sig upp.

Så hela dagen gick åt där uppe. Väl hemma var det middag direkt som bestod av det klassiska dagen före julafton nämligen dopp i grytan. Och nu sitter jag här och ser på tomten är far till alla barnen.

Jag måste även berätta varför jag har bloggat så lite på sistonde är att jag vill vara ledig nu under jullovet och jag kommer att fortsätta att uppdatera någon gång i veckan.

Detektiv Lördag

Shit! Denna Lördag har nog varit den värsta i hela mitt liv, nästan då. Min sminkväska, shampoo & balsam, hårgrejer, hårspray osv osv försvann helt spårlöst. Jag tror att jag vände hela lägenheten upp och ner minst fem gånger utan något livstecken. Tankarna flödade att någon hade smygit sig in i min lägenhet och snott mina prylar. Arg som ett bi for jag med mamma på stan för att fixa julklappar och det blev inte bättre med tiden heller.

Så min dag blev förstörd på grund av detta. Men samtidigt blev jag lite glad för vem tackar nej till en ny sminkväska fullproppat med nya färsha produkter. Men min nya idé kraschade ganska hårt när pappa kom in i mitt rum med en stadiumpåse fullproppat med mina saker. Skönt att dem är tillbaka men jag vill ha nytt, kanske det som blir prio ett när pengarna kommer?

Bortaaaa

Vem fan var snott min sminkväska?!? Jag är riktigt arg nu.

Onsdag kväll

Så nu är jag ned bäddad och redo för sömn. Med tanke på att vi har telefonutbildning i morgon måste jag komma i säng i tid för en gångs skull. Jag är också lite stolt över mig själv som har lyckas blogga så pass mycket idag. Bloggtorkan verkar har släppt på nått höger. Imorgon är även sista skoldagen för mig och jag lyckas smita lite tidigare. Ska nämligen och jobba och jag ser fram emot et enormt. Jag behöver pengar! Sov gott. 

Alltid närmast hjärtat

Älskling jag överger dig aldrig!

Bruce Springsteen - Spirit in the night

Ac/dc och ullevi i sommar?

Jag saknar Ullevi. Kanske det blir en tripp till göteborg i sommar för att lyssna lite på ac/dc? Jag är hur jävla sugen som helst. Tanken att fara och se dem i februari försvann ganska fort eftersom jag är en fattig student, men du börjar jobben trilla in och förhoppningsvis så står jag där med 60 000 andra och skriker den 21/6 2009. Lite små kul datum, jag såg nämligen Bruce för första gången den 21/6. Hur coolt skulle inte det vara? CHARLIE FÖLJ MED MIG!


                                         
 = GRYMMT!


Tisdag

Jag har precis ätit dagens första mål. Jag har mått så fruktansvärt illa hela dagen så jag har inte kunnat äta något. Konstigt.. Men jag är inte med barn i alla fall så nu kan pusta ut, haha. Så jag stannade hemma en extra stund i morse för att de skulle lägga sig lite, men icke.

Idag har vi i alla fall tagit kort, satt ihop nästan hela boken. Så imorgon åker den på tryck! Spännande må jag säga. Väl hemma så for jag och pappa iväg och fixade massa ärenden, bland annat julkappar.
Jag hade tänkt att jag skulle gå ut med Billy en sväng och sedan fara på spinning. Sedan hoppas jag på att älsklingen kommer och håller mig sälskap.


Måndag

Puuh! Mina axlar är tusen kilo lättare nu. Samhällsredovisningen är bortgjord, engelska talet + berättelse är fram flyttad till efter jul. Förnamnet är bara skönt.

Jag har precis kommit hem efter en runda på stan. Första julklappen är köpt och jag är lite små stolt över mig själv. Jag har som sagt bara Charlie, mamma och pappa kvar. Jag ska försöka att plöja dem någon dag här fram över. Ikväll ska jag och titta på när Sara är lucia på skolan, kan bli mysigt. Resten av kvällen blir det plugg och förhoppningsvis ska jag hinna med spinningen.

Bruce är bäst!

Färg linser

Jag läste ett intressant in lägg på Kajsa Jutos blogg om färglinser. Jag som alltid har velat pröva dessa och nu så får jag äntligen chansen. www.fargadelinser.com erbjuder nu alla bloggare gratis färglinser. Hur underbart är inte det?

Jag har alltid velat ha brunaögon så om det passar mig så kommer detta resultera att jag använder det konstant. Så alla ni som vill pröva färg linser, ta chansen nu!

Kvällens bild


Lördag

Hej alla där ute. Jag är Luleås risigaste tjej just nu som sitter instängd i sin längenhet för att det snöar så groteskt mycket. Okej, instängd är jag ju inte. I alla fall så måste jag in till stan som känns hur jobigt som helst. Jag ska lämna tillbaka en tröja och sedan är det väl bara att fara hem igen.

Och förövrigt så klarade jag matte b och klappade även in ett vg i ekonomin. Jag är duktigt

Tordag

Kom hit för ca en timme sen och jag insåg ganska fort att det var helt onödigt. Så jag ska fara på en timme igen. Kanske borde jag göra klart samhällsen men det hinner jag ikväll eller till helgen. Så vad ska jag göra nu?
Detta inägg var jätte onödigt känner jag men som sagt har jag inte så mycket mer att göra.

Roadside

Tell me what I'm supposed to do,
With all these leftover feelings of you,
'Cause I don't know,
And tell me how I'm supposed to feel,
When all these nightmares become real,
'Cause I don't know

Jag kan verkligen inte sova. Det är hemskt!

Veckans top julspecial

  • The Red Jumpsuit Apparatus - Waiting
  • Red Red Hot Chili Peppers - Don´t Forget Me
  • Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded
  • Rise Against - Blood To Bleed
  • Dope - Debonaire
  • Finger Eleven - Finger Eleven
  • Staind - Belive
  • Renegade Five - Darkest Age
  • Rise Against - Drones

  • Nickelback - Just to get high

  • Coheed and Cambria - The Running Free

  • The Elms - Hey Hey

  • Volbeat - Light A Way

  • Muse - Supermassive Black Hole

  • Wolfmother - Colossal


Onsdag

Skolan börjar lida mot sitt slut för i år och det märks tydligt. Man åker i väg till skolan på morgonen och sedan när man kommer dit har man inget att göra så då är det bara att åka hem igen. Jag tycker att kommunikationen på skolan är dålig och jag tror inte jag är ensammen om att tycka så.

Nu är jag hemma igen. Först tog jag en sovmorgon från samhällsen eftersom vi inte skulle ha någon engelska lektion men tydligen så hade vi det. Då kvarstod bara nk som vi hade efter lunch. Vi kom dit, filmen hackade sig och vi for hem. Så har min dag sett ut hitils.

Jag hade tänkt att jag skulle fixa klart allt för samhälls redovisningen som ska vara på Måndag. Efter det ska jag och spinna som jag inte hafr gjort på år och dar känns det som. Förhoppningsvis så hinner jag också plöja några sidor i min bok.

Tisdag

Ojoj. Nationella i matte b är över och jag har fet ångest. Det känns som att jag klarade G i alla fall men jag har berädd på att jag kan få göra om det också. Egentligen borde man tycka det är skönt efter ett prov men just nu känns det bara ännu sämmre. Just nu har jag bara en samhälls redovisning + rapport, engelska tal + berättelse kvar innan jul.

Idag har jag inte tänkt att göra så mycket. Skulle nog mest troligen vara med Charlie men vi får som se. Nu ska jag fortsätta med att jobba UF.

Söndag

Tog en paus från allt matte pluggande. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte plugga till 100%. Men efter detta inlägg så måste jag verkligen.

Igår var det som sagt öppet hus för alla nior. Jag hade hur långtråkigt som helst men jag stog ut i alla fall. Charlie kom och hämtade mig och vi for vidare till honom och röjde undan en massa skräp. Vi for sedan till min och åt lax som var supergott. Kvällen spenderades i Rutvik med tvtittande och en tidning som jag lyckades muta mig till.

Vi vaknade rätt tidigt idag eftersom Charlie somnade redan vid halv elva igår. Mamma kom och hämtade mig kring två för att vi skulle fixa en massa julklappar. Skönt att de mesta är bort gjort nu.

Imorgon är det skola som vanligt. Vi är dock inte lediga som alla andra men det satt bättre att vara ledig Fredag vecka 51 istället. Vem tackar nej till längra jullov?


Äntligen Fredag!

Mina axlar känns något lättare efter dagen prov men som sagt har jag ingen aning hur det gick. Man får alltid hoppas på det bästa. Så efter skolan gick jag förbi Vanessa och satt och surra med henne. Lika trevligt varje gång.

Mätt som jag vet inte vad begav vi (jag och vanessa) till Sunderbyn för att umgås med Linnea och Johanna som jag inte har gjort på år och dar. Jag har sakat er tjejer. Vi har mest pratat och tittar på idol som man gör varje Fredag. Ska jag vara rlig så har jag inge lust att skriva blogg men det känns som att jag måste nu när mina unika besökare har ökat vilket är jätte kul.

Jag pratade även med Anders idag och det der jätte lovade ut. Egentligen skulle jag ha jobbat i morgon men eftersom det är öppet hus så kan jag inte. Så förhoppningsvis blir det att jobba nästa helg.


Working on a dream

Har tagit en paus från pluggandet och vad passar inte bättre än att sitta och lyssna på Brucans nya låtar? Helt underbara är dem och jag längtar bara ännu mer till skivan släpps. Jag vet heller inte om jag blir nå klokare av ekonomin eller om allt bara kör ihop sig. Hjälp!

Nu ska jag återgå till ekonomi boken och sen ska jag sova.
Dem som är intresserade på att lyssna på dem finns här: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=243494569



Grymmt efterlängtad!


Torsdag

Jag har ekonomiprov i morgon också jag har inte ens börjat plugga. Vad är det med mig? Kan det vara så att man lägger av när det blir för mycket?

Torsdagar = projekttid. Vi har fixat och donat på skolan så att allt ska vara prefekt tills på Lördag. Vårt jobb är att ragga så många som möjligt till utbildningen. Så om du går i årskurs 9 och är intresserad av Norrlands Entreprenörsgymnasium, kom ner till oss på magasinet.

Det var tänkt att jag skulle plugga direkt efter skolan men datorn lyckas alltid locka mer än ekonomiböckera, konstigt.. Nu har jag i alla fall ätit och ska stänga ner skiten och lägga mig i sängen med böckerna tills jag stupar. Lika bra att jag säger god natt nu.

Tisdag

Varför lyckas jag alltid vända mackan upp och ner. Tysipkt mig i alla fall. Nu sitter jag här ner grävd i ekonomi böckerna och försöker plugga men jag vill göra så mycket annat så det blir inte så myckeet gjort för mig. De flesta uppgifterna har jag rean gjort så det är egentligen bara att läsa. Och som ni kanske märkte så blev det en väldigt sen "Veckans top" men jag har haft fullt upp och jag glömde helt bort det. Men nu är den laddad med härlig musik, nytt som gammalt.

Mitt mål är att jag har läst hela kap 17 innan jag är redo för veckans Gossip. Det kom inget avsnitt förra veckan så jag ska njuta som bara den av detta då. Och förresten önska mig lycka till på utvecklingssamtalet i morgon..


Veckans top sju

  • Rise Against - Prayer of the refugee 
  • Hinder - Without you
  • The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid
  • Volbeat - Light a way
  • Papa Roach - Forever
  • Story of the year - Wake up
  • Crashdiet - Falling rain


Hej julkänsla!

Har just piffat till i mitt rum. En svart stjärna, ljusgardin och lite glitter. Det räkte för att min julkänsla skulle komma. Jag gillar när det inte så "plottrigt" över allt med tusen jul saker utan jag nöjer mig men några få. Det som saknas nu är några röda ljushållare med ljus. Pratade även med mamma nyss om att vi ska köpa nya stjärnor osv till resterande av lägenheten. Enligt mig lät det som musik i mina öron eftersom jag lennar fort på saker. Nu ska jag fortsätta med engelskan. Sov gott


Måndag

Skolan står mig just nu upp i halsen. Men det är bara att hålla ut i tre veckor till sen ska jag njuta som aldrig förr. Håller på att traggla med engelskan som inte vill fastna i mitt huvud. Sedan ska jag börja läsa min äckliga bok men som sagt måste jag hålla ut.

RSS 2.0