Gudomligt irriterande

Just nu har jag bara lust att kasta ut min dator i soptunnan. Jag hade precis skrivit klart ett snyggt och prydlig inlägg när internet lägger ner. Suck... Hur frustrerad blir man egentligen på en skala? Det har varit en lång dag idag och den förvöntas bli lika lång och lika tråkig som idag. Jag har insett en sak med mig själv dem senaste dagarna. Jag hatar verkligen att flytta, det är så himla mycket som måste göras. En timme kvar tills SATC börjar och jag har inte allt för mycket att göra. Skulle tippa på att det blir boken som jag har levt med nu i ett par dagar. Snart är den slut och jag vill ha nästa tack!

Ensam

I stora drag har nästan hela min lediga tid bestått av moln och regn. Hur kul är det att komma tillbaka till skolan blekare än ett spöke.. Men jag ska ju till Spanien  i två veckor i slutet av Augusti så lite färg måste jag få mig i alla fall. Idag var det Onsdag och dagarna bara gå närmare Måndag och det känns som att vi kommer aldrig komma oss ut ur huset. Challe jobbar som vanligt och jag har en aning trråkigt men aldelens strax ska jag gå och läsa.

Flickan som lekte med elden

Sitter just nu hos gubben och har precis ätit en korvmacka med oboy. Grymt gott var det såhär på kvällskvisten. Nu tycker jag att det är skönt att denna dag är snart förbi. Insättningen av p-staven gick bättre än väntat och jag kände istortsätt ingenting. Nu i efterhand när bedövningen har släppt känns det lite konstigt men jag antar att det går över. Gick på stan efter insättningen och hittade ett "kit" med en mascara. eye liner och en makeup remover till et sjukt bra pris så det gjorde min dag totalt. Ett par ballerinaskor fick också följa med mig hem idag med osäker som jag är vet jag inte om jag ska behålla dem eller om jag ska vänta tills jag åker till Stockholm.

Just nu sitter vi och ser "Big shots" någon ny serie och den verkar vara hur bra som helst. När programmet är slut hade vi tänkt att krypa ner i sängen och slå på en film och bara mysa. Så trisst när han jobbar och jag är ledig, men för mig är det bara bra att jag kommer i säng i tid. Nårot som jag bara måste göra innan jag somnar är att fortsätta läsa Stieg Larssons andra bok som jag håller på att plöja igenom. Man kan bara inte annat än älska hans böcker!

Born to run

Midsommar helgen var helt underbar. Ute i skärgården med älsklingen och hans familj, en typisk midsommar med andra ord. Vi åt gott hela helgen och har bara myst på. Dagarna nästan kryper fram och jag håller nästan på att få spader. Men nu är det inte alls länge tills jag och gubben drar iväg, närmare nio dagar! Här hemma pågår flytten för fullt och hela köket består av tusen flyttkartonger. Nästa Måndag säger vi tyvärr bye bye Sunderbyn. Känns lite tungt nu när det börjar bli verklighet men jag antar att jag kommer att trivas gudomligt på nya stället, det som kommer saknas mest är altan, närheten till mina vänner osv.

Idag har jag inga storaplaner förutom att fara in till stan. Idag är det nämligen insättning av min p-stav och jag är jätte nervös. Är mest nervös över att det kommer att göra ont men jag har på mina emla plåster så jag tror det ska gå bra. Efter det ska jag springa på stan och köpa lite saker som jag behöver ha med mig till Stockholm. Sen är det bara att fortsätta packa och oja sig över hur mycket skrot man egentligen äger. En possitiv sak när man flyttar är att man får rensa riktigt ordentligt.

Midsommar

Blogguppehåll tills på Söndag! Ha en trevlig midsommar allihopa.

Kärlek

När jag har som tråkigast kommer jag på att det bara är 14 dagar till Stockholm och 15 dagar till sommarens höjdpunkt nämligen The Boss live på ullevi, alltså Bruce Springsteen. Nu börjar jag att få dem känslorna jag hade förra gången jag var och såg honom. Det är underbart! Nu har nedräkningen för denna resa börjat och musiken kommer enbart bestå av Bruce Springsteen.


Sweet

Vädret som var igår kan man verkligen inte klaga på, gick ut och solade så fort jag kom hem från stan. Och vet ni vad jag blev ganska brun! Kvällen bestod av firande av min lilla syster som blev hela tio år och sedan bar det av till vanessa för fotboll men ska jag vara ärlig har jag aldrig sett något liknande förut. Sverige var så himla dåliga så det var inte sant så jag tyckte att Ryssarna förtjänade att vinna. Väl hemma fortsätta jag se SATC, tror även det blir att gå och se filmen med mamma i veckan. Idag blev det tidig uppstigning för mig, var nämligen på en informationsträff med min barnmorska om p-stav. Har funderat länge på att sätta in en sådan och nästa Tisdag blir det av. En sak som förundrar mig är att priset skiljer sig så mycket i detta land på p-stavarna. Här i Norrbotten får vi betala 1000 kr medan dem i Stockholm bara betalat hela 25 kr. Efter träffen gick jag upp till mamma och fikade en macka med varm choklad innan jag knallade ner på stan. Var ute efter en jätte stor mjukis tröja men istället kom jag hem med en nike kofta som jag föll pladask för. Inte för ett det är någon fin kofta men jätte bra att ha när jag jobbar osv. Ibland skulle det vara kul att jobba på någon annan affär där an inte alltid måste gå i sportkläder, men nu ska jag inte klaga för jag älskar verkligen sportmodet. Hade hoppats på sol idag med men icke sa nicke, får hålla tummarna på bättre väder i helgen. Ska nämligen fira midsommar ute i Luleå skärgård tillsammans med min underbara pojkvän och hans släkt. Idag tänkte jag slänga in en bild på en otroligt bra rengöringskräm jag köpte här om dagen.


 Finns på Kicks för 200:-

Shopping sugen

När jag för en gångs skull sätter mig vid datorn tänkte jag uppdatera er en aning. Igår var det säljutbildning för hela slanten på nordkalotten med dem flesta från team sportia i norrbotten. Mycket trevligt var det och nu kommer vi klassa ut er andra (stadium, intersport mm). Börjar bli himla trött på det dåliga vädret, vill ha sol nu och inte när jag börjar jobba vilket det säkert kommer att bli. Min vanliga otur. Min dag ser istortsätt ut som alla andra dagar träna, äta och umgås. Ska även in till stan och lämna skattepapper åt Tony, jag behöver bara betala 11% och himla nöjd är jag över det. Har även lovat min syster att vi ska gå och titta på skor åt henne eftersom hon fyller år imorgon. Just nu gäller shopping förbud för mig tills jag och älsklingen har kommit ner till stockholm vilket är om två veckor och jag håller på att dö redan nu känns det som. Vilket kläd problem jag har just nu men jag antar om jag städar min garderob kanske jag hittar något fint jag kan ta på mig, eller så inte. Något jag måste inhandla idag är rengöringskrämer och lite fina nagellack. Ger er en bättre uppdatering senare.  

Uppspelt

Usch vad min blogg har blivit tråkig den senaste tiden, men jag lovar er att jag ska bli bättre snarast. Igår blev det en hastig väckning av min chef, var nämligen tvungen eller tvungen och tvungen de behövde mig så varför inte fara och tjäna lite pengar när det ändå är dåligt väder. Det var inte så mycket folk och desto bättre för mig var det att börja stöka om i butiken och snyggt var bara förnamnet. Jobbade till sex och då kom älsklingen och hämtade mig och for vidare till andra team sportia. Björn var en stjärna och hade lagt undan tio biobiljetter till Sveriges match på lördag.  Så jag drar  nog med mig ett helt gäng och hejar fram Sverige då. Ni kanske kom ihåg när jag surrade om tennis kjolarna som vi hade beställt, dem kom faktiskt igår och jag kan erkänna att jag var riktigt nervös för att den inte skulle passa men den satt som en dröm på mig. Hoppas vi får sol snart så jag kan springa omkring i den. Jag har nyss vaknat och hoppas på att tiden ska gå jätte fort fram till fyra då min Charlie kommer hem och myser med mig. Igår blev Spanien resan bokad, 15 dagar i solen är det inte underbart? Känns som att denna sommar kommer bli kanonbra, först Stockholm/Göteborg för att se Bruce Springsteen efter det ska jag jobba i fem veckor och sen den 29:e Augusti bilar vi ned till Stockholm och sen på Söndagen lyfter planet till Spaninen.

Seg morgon

Gud vilken seg dag det har varit, jag har legat i sängen till i stortsätt nu. Har lite dåligt samvete över det men jag antar att man måste få lata sig någon dag under sommarlovet, speciellt när det är mulet. Håller just nu på att göra en omelett och tänkte skriva lite fort innan den är klar. Hade tänkt mig att jag skulle fara och springa efter maten. Ikväll ser planerna ut att vi tjejer drar till Vanessa för en fotbollskväll med pizza och bara därför måste jag ut och springa.

Ge mig sol!

Jag antar att jag inte har något annat val än att acceptera publishme.se fast jag hatar det. Sommarlovet har då börjat och jag kan inte annat än njuta. Det hade varit perfekt om solen hade varit framme nu också. Igår blev det bestämmt att jag och älsklingen även hans mamma och pappa far till Spanien 31:a Augusti och är borta i 15 dagar, hur underbart är inte de? Helgen har rullar på som vanligt och jag har försökt umgås med gubben så mycket som möjligt eftersom idag började han jobba och jobbar hela sommaren. Kul för mig men på helgerna är han uppbokad av mig. Inte alls länge kvar innan vi drar till Stockholm/Göteborg som jag håller på att längta ihjäl mig på. Känns som att denna sommar kommer gå hur fort som helst eftersom mitt lov är i stortsätt uppbokad. Idag har jag inga stora planera förutom att jag ska in på Helex och träna men det blir först vid ett någongång.

Livet leker

Vilket underbart väder det är just nu! Surt bara att man har skolan men idag är det sista "riktiga" skoldagen och jag njuter som aldrig förr. Imorgon är det bara lekar och betygsnack som gäller och det kan inte ta hela dagen. Kom även på en sak när jag sitter här och skriver, idag är det bara en månad kvar tills jag och Charlie far till Stockholm/Göteborg. Jag håller på att längta sönder. Ha en trevlig dag.

Sommar

Just nu sitter jag ute på challes altan och bara njuter av sommarvärmen! Det skulle kunna få vara sommar för alltid. Ska hem på en stund och damsuga huset som jag har lovat mamma, efter det ska jag fara och springa. Funderar på om jag ska gå och hämta Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden, som jag nyligen har börjat läsa. Jag bara älskar hans böcker!

Sammanfattning

Jag har gått och blivit sjuk igen, eller sjuk och sjuk jag är jätte förkyld. Men det ska inte hindra mig ifrån att fortsätta springa och gå barbent. Ligger i älsklingens säng nu och tycekr synd om mig själv och väntar på att han ska komma hem igen. När jag för en gångs skull är ledig så jobbar han, så himla typiskt men jag antar att det kommer vara så i sommar också. Har inte skrivit på ett tag här så jag tänkte berätta lite kort hur min helg har varit. I fredags efter skolan gick jag på stan en sväng och hittade bland annat ett par jeansshorts och en klänning. Klänningen har jag bestämt mig för att lämna tillbaka eftersom den inte var min grej riktigt. På kvällen blev det fika på rosters med Johanna, Johanna och Vanessa. Även Linnea och Amanda kom dit lite senare. Lördag var det jobb som vanligt, vi tjejer beställde även tennis kjolar från nike och jag längtar super mycket tills den kommer. Köpte mig ett par matchande skor till i nike. Efter jobbet kom äsklingen och hämtade mig och så for vi till honom och åt grillat som var super gott! Kvällen till ära blev det då luleå cruising, träffade mycket trevligt folk så kvällen vart lyckad.   

RSS 2.0