Ed hardy

Nu är jag glad flicka. Kanske beror det på att jag precis beställde hem en ed hardy tröja. Den var svårt dyr men svårt snygg så jag var bara tvungen. Känns bra nu för en gångs skull! Idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på för kul, jennifer ville att jag skulle komma förbi rutvik så jag tror att jag ska tvinga med mig pappa så att jag kan köra dit.

...

Jag är så jävla lost.. Fan.

Alltid närmast hjärtat!!






Jag hoppas på något av dessa datum 4/6, 5/6 eller 7/6! OJOJ jag ber.

Måndag

Jag har ingen aning vad det är som har tagit åt mig men jag skulle ju sluta med att blogga men nu känner jag bara suget hela tiden. Är fortfarande depp som jag skrev tidigare så jag ska över till vanessa och surra och kedje röka med henne. Det är bara tänkt att jag ska vara där en stund och sedan ska jag hem och promenera eller kanske springa vi får se hur kroppen mår. Ha de


Die alone

Väldigt länge sedan jag bloggade men jag känner mig rätt så vilsen nu och jag behöver verkligen få skriva av mig för en gångskull. Jag har fetaste klumpen i magen och jag vill bara att den ska försvinna.. Det känns som att du och jag tar varandra förgivet, men man kanske gör det efter 2,5 år tillsammans. Men det finns ett problem, jag vill inte ha det såhär. Orden jag säger till dig åker in lika fort som dem kommer ut, så det spelar ingen som helst roll.


RSS 2.0