Torsdag

Åh! Jag har hittat dom ultimata vår/sommar skorna. Jag är förälskad. Jag ska nog kika förbi stan i morgon och se om dem finns där annars beställer jag hem dem. Läckert!

Prov i morgon och jag har inte ens öppnat boken. Bra Sofie bra. Men förhoppningsvis går bra bra ändå. Hur svårt är sexualkunskap på en skala?

Hoppas, hoppas, hoppas

Förhandling med mamma pågår angående Bruce Springsteen i sommar. Jag överger dig inte älskling!


Söndag

Helgen fick en liten dåligt start på Torsdagen eftersom Chalrie är lika dum som vanligt. Han ringer nämligen oh säger "Hej, jag åker till Gällivare på två timmar. Hejdå" Jaha tänker jag och blir lite små sur. Jag ringer upp honom och säger "Jag hoppas du kör ihjäl dig" haha och då kommer med sin kontring "Jag hoppas dina pennor går sönder när du ska plugga!"

Som ni kanske märker så är vi ganska brutala med varandra med vi älskar varandra ändå. Dock så fick jag hemskt dåligt samvete när jag sa att han skulle köra ihjäl sig. Usch vad hemskt om han verkligen skulle göra det så jag var tvungen att ringa och be om ursäkt.

Helgen har bestått av shopping eftersom jag fick lön i fredags. Sen lördag så jobbade jag och sen kom väldens goaste unge och hälsade på mig så jag vart helt upptagen med att springa efter henne. Men så är det väl med alla 2åringar. Och idag har jag suttit och ringt en massa samtal till skolan. Jag är snart klar!!

Onsdag

Mejlbombad känner jag att jag är. Men samtidigt är det väldigt kul om man får roliga mejl. Idag hade jag bara en lektion nämligen företagsekonomi. Känndes lite onödigt att fara till skolan eftersom Sture hade rast istortsätt hela vår lektion.
Knallade på stan en stund efter skolan och hittade två tröjor som fick följa med mig hem. Ojoj så fina dem var! Jag har precis slängt i mig en hamburgare och på en stund måste jag börja fara mot stan igen och jobba med vårt projekt.

Jag ångrar mig att jag bytte från Helex till Stil. Men det skadar aldrig att ha prövat på nya saker. En sak som är säkert är att jag kommer att byta tillbaka när bindningstiden är över.

Springsteen till Sverige

Detta är ljuva ord för mina öron. Sitter just nu i skolan och väntar in tiden. Min buss går 15.05 så jag orkar inte börja knata in mot stan redan. Nu min vänner kan jag tala om för er att jag verkligen läntar till sommaren. Eftersom jag stod längst fram på Bruce konsert i sommras, hm vad ska mitt nästa mål bli?

Kanske att jag får komma upp på scenen? Han skriver sin autograf på min tröja? Jag får komma backstage och träffa min gud? Nåja allt detta är ju bara drömmar men ack så lycklig jag skulle vara om något av detta skulle inträffa.

Eller så tänker jag bara så som jag gjorde i sommras. Jag är nöjd om jag kommer i mitten. Jag älskar överaskningar!

GALET!!!!

Brucan kommer till Sverige i Juni. Ni kanske anar vem som kommer att vara där? Jo, jag!

Bruce Springsteen och Steven van Zandt kommer tillbaka till

Puss!


Jag tror att jag är kär.

Söndag

Okej, Twilight är bra. Jävligt bra!

Älskvärt

Min älskade Springsteen var nyss på tv. Jag dog. Han är min gud.

Fredag

Första dagen idag på Leo´s. Det gick famtiskt mycket bra och jag är nöjd över mig själv. Det var tusen nya saker jag ska lära mig men det kommer så småning om. Nu sitter jag här i soffan helt död efter en lång dag och ser på Let´s Dance. Bra tidsfördriv på en fredagskväll. Ikväll hade jag även tänkt att jag skulle ta och se twilight som jag ännu inte har sett. Nu är det upp tillbevis om den är så himla bra. Jag är skepptisk.


Ångest..

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do?

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Jag har ingen aning vad det är med mig. Jag har ångest för ALLT! Jag går omkring med en klump i magen och bara oroar mig. Hur länge till jag orkar har jag ingen aning om, men jag känner nu att orken tryter och här sitter jag.. Ångest igen!

Tisdag

Ångest! Skolan börjar på Torsdag.. Det är ju lika att man börjar längta tills nästa lov eller vad säger ni? Förövrigt så mår jag som en pissråtta..


Måndag

Jag är fett sjuk. Näst intill döende.. Stackars mig

RSS 2.0