Fredag och fet beslutångest!

Jag har lyckats pallra mig upp från sängen efter timmar med sex and the city. Det är som en drog har man börjat titta kan man verkligen inte sluta. Snart har jag sett hela boxen och det får mig att bli lite ledsen. Vad ska jag nu titta på? Jag antar att jag får köpa mig en ny box.

Igår kväll så for jag och Vanessa in till stan för att spendera några timmar på ginas vipkväll. Jag blev förälskad i en klänning och även ett linne men linner visste jag att jag skulle köpa så det var inte lika kul. Idag är det halloween och jag har ingen aning vad jag ska hitta på ikväll. Tragiskt! Vart är mitt party sug?

Jag har lust att sitta hemma under en mysig filt med tända ljus och en fet godis påse. Någon som kan hjälpa mig att fatta ett beslut?

Torsdag

Äntligen hemma! Det har varit en sjuk lång dag. Men jag har fått gjort en hel del och jag kan andas igen. Nu är det bara att vänta och se om det trillar in några nya jobb men reaktionerna hos dem flesta såg väldigt nöjda ut när de läste igenom mitt cv. Jag som hade tänkt att fara på spinning idag blir inte. Det fanns inga pass idag och jag är inte så sugen på att springa på bandet så jag far nog in i morgon och spinner på morgonen istället.

Det är som sagt min sista dag på helex imorgon. Lite tråkigt men jag ska byta till nautilus och börja simma. Ikväll ska jag in till stan igen.. Ska nämligen på Ginas vip kväll. Kan bli kul. Nu hade jag tänkt att fortsätta se sex and the city.

Torsdag

Nu ska jag in till stan igen och göra bort en massa ärenden. Jag börjar få flyt. Jag hade också tänkt att jag skulle sätta mig ner och göra bort lite plugga idag. Matten skall vara klar och så ska jag ha kommit en bra bit på mitt grönland jobb. Jag ska ha MVG av Anders! Och en sak som jag har glömt att berätta om är att går blev jag riktigt brunett. Jag äslakr det! Ha en jätte bra Torsdag.

Onsdag

Jag hade tänkt mig att den skulle blir en tidig kväll idag så nu är jag redo för sängen. Imorgon blir det stan för hela slanten. Vanessa skall bli mitt sälskap. Egentligen hade jag inget vettigt att skriva förutom god natt! :)

Master of puppets på högsta volym

Sådärja, nu har jag och pappa hållit på och dona i mitt rum hela förmiddagen. Hyllorna sitter på plats, spegeln är uppe och min säng lampa är också uppe. Jag har även bestämmt att jag ska sluta ligga med datorn i sängen nu när mitt skrivbord nästan är tomt. Jag ska fortsätta plocka ihop nu och sedan fara in till stan en sväng.


Tisdag

Nu ligger jag ned bäddad i sängen och väntar på att johm blund ska inta. Men det verkar gå trögt, kan bero på att jag inte i stort sätt sovigt hela dagen.  Jag har även bevisat att man kan sova bort smärta men nu verkar den vara tillbaka igen.

En sak som jag har funderat på väldigt mycket idag. Varför är det bara vi tjejer som skall hålla på och ta en massa preppart för att inte bli gravida? När jag blir stor ska jag fan uppfinna något för killar så dem också får ta och lida lite.
 

YEEAH!

No one's gonna love you when you're old

En sak som var possitiv när jag kom hem från stan var att mina leggings hade kommit. För en sekunde glömde jag bort smärtan helt. just nu har jag jätte tråkigt och jag kom nyss på att svenska artikeln ska vara inne om en timme typ och jag har ingen skriv lust alls. Jag antar att jag måste sätta mig ner och börja skriva klart den.

Jag uppdaterar bättre om jag är vaken senare.

Måndag

Nu är jag hemma efter världens längsta dag. P-staven är borta och hej kopparsprial. Jag måste erkänna för er att sätta in kopparsprialen var det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Jag hade så ont efteråt att bara ville lägga mig och gråta och skära min mage i tusen bitar. Det är nu efter fyra timmar det börjar släppa en aning. Och jag hoppas för guds skull att det var värt besväret. Men det känns otroligt bra att alla de extra hormonerna är borta och att jag kan bli mig själv igen.
 
Jag hade tid hos tandläkaren idag också. Allt hemskt på en dag. Jag är en lat person som verkligen inte orkar använda tandtråd men nu måste jag verkligen börja. Jag har börjat att få hål :O och dels för att jag hatar när dem ska skrapa bort min tandsten.

Nu hade jag tänkt att byta till skönare kläder och sedan spela lite sims. Som medicin.

Veckan top sju

  1. Nomy - You better die young
  2. Shinedown - Devour
  3. Nomy - Cocaine
  4. Bruce Springssteen - Tapped
  5. Apocalyptica - I´m not jesus
  6. Metallica - Master of puppets
  7. Rise Against - Give it all

Blev en mer låt än vad som var tänkt. Jag älakr min playlist just nu. Jag håller på att rensa bort all äckel pop och in med älskade rock.



Måndag

Nu är jag hemma igen från en helg i överkalix. Om jag ska sätta betyg på denna helg får den 3,5 av 5. Fredagen var helt okej, men det var på Lördags kvällen allt började stula till sig och det var nog bara bra att vi som får hem då for. Idag har jag och Charlie bara tagi det lungt. Va vaknade närmare två men då kom jag på att man skulle ställa om klockan idag så då hade jag inye lika dåligt samvete.

Det hände även en liten kul grej igår när jag och Charlie for till Niklas efter att vi hade kommit hem. Jag var väldigt trött och jag följde med ändå med tanken på att jag kunde somna och ingen skulle märka det. Det gick självklart inte så bra med att smyga att jag sov. Jag började nämligen anklaga Charlie att han hade tagit mitt kort till skolan. Jag blev arg när han började säga att han inte hade det så började jag alltså nypa och bita honom i sömnen. Förlåt gubben igen!

Imorgon är jag ledig eller det är iosf alla andra också och jag njuter bara som den. På ett tax ska jag lägga upp veckans top sex som jag ska börja med nu. Sov gott!

Känslig tjej

Jag försöker pressa tillbaka tårarna som bara vill ut. Jag vill uppleva 4:e Juli igen! Jag sitter nu och läser bossens blogg där vissa personer har skrivit om spelningen den 4:e och 5:e Juli. Jag är så sjukt lycklig att jag var en av dem som fick se honom igen. När jag var och såg honom för första gången den 21:a Juni 2003 var jag inte så väst förtjust i honom, men jag lovar er att efter den konserten svävade jag på moln och allt som jag tänkte på och pratade om var honom. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde när jag stod längst fram på ullevi 4:e Juli och när jag satt längst uppe på N läktaren midsommar aftonen 2003.

Nu efter några år är jag helt kär i denna männiksa och defenitiv fler konserter kommer jag fara på. Det är en sak som är säker.  Han har något som dem flesta fastnar för.

Jag sitter nu och tittar på Bossens hemsida och jar har konstaterat att jag har gått och kärat ner mig i en Bruce tröja. JAG VILL HA!

En dag här framöver kommer du att bli min! Underbart..

Onsdag

Jag blev otroligt taggad på att ställa klockan några timmar tidigare och ge mig ut på en lång promenad i morgon. Därför ska jag ta tag i pluggande ordentligt nu så att jag förhoppningvis kan gå och lägga mig före tio. Jag längtar så otroligt mycket till Måndag! Jag vill ha bort min sablans p-stav nu.

Jag vill även ha ett nytt jobb och det ska jag ha, det har jag bestämt. Dock så är mina meriter väldigt bra nu eftersom jag redan har haft ett extra jobb. Snälla gud var på min sida!

Imorgon ska jag pallra mig till gymmet och nu är det ett måste. Skolan har börjar lugna ner sig nu och jag kan äntligen andas lite. Jobbar man bra i skolan blir det mindra att göra hemma. Sedan har jag även tänkt att jag skall börja "mitt nya liv" alltså gå ned alla dessa 10 kg som hormonerna har gett mig.


Tisdag

Trött är bara förnamnet just nu. Jag vill sova men klockan är bara halv nio. Idag har jag varit duktig och gjort bort hur mycket matte som helst och det ser faktiskt ljust ut för mig i B-kursen. Jag hoppas bara för guds skulle att nationella går bra också, annars är jag körd.

Ikväll har jag även hunnit med en prommis med Billy till Östermalm. Man kan verkligen gå hur långt som helst bara man har musik. Ett måste för mit i alla fall.

Nu sitter jag och tittar på hm´s hemsida efter ett par skor som jag vill ha och mest troligen klikcar jag hem dem tillsammans med legginsarna från gina som jag ska beställa i morgon. Jag är verkligen på shopping humör just nu.

Nu ska jag ta och jobba lite nk och sedan sov väldigt tidigt.



Vilken färg?


 

Veckans top sex

  1. Nickelback - Gotta be somebody
  2. Fall out boy - I don´t care
  3. Sonic Syndicate - Jack of diamonds (för er som gillar lite skrik är detta ett hett tips)
  4. Airbourne - Runnin´ wild
  5. Foo Fighters - Let it die
  6. Sonic Syndicate - Aftermath (för er som gillar lite skrik är detta ett hett tips)

Måndag

Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden men allt i mitt liv är just nu lite upp och ner och därför har det blivit ont om tid för bloggen. Denna vecka kommer dock skolan ta all tid så jag kan tyvärr inte lova er någon vettig uppdatering under denna vecka. Men jag kommer att titta in här så ofta jag hinner, så ge inte upp :)

Söndag

Helgen har varit lite upp ocn ner och jag vet varken ut eller in idag heller. Men förhoppnings vis så löser det sig. Jag kom i alla fall hem från Charlie för ett tag sedan och som man säger borta bra men hemma bäst. Det är rikigt sant för mig just nu. Kvällen kommer att bestå av att börja plugga till nk provet vi har på onsdag. Min kusin skulle även titta förbi och då blir det att umgås med honom. Ha en bra kväll.

Lördag

Fall out boy - I don´t care, WOW!

Fredag

Fredag äntligen! Vi sitter ett gäng tjejer hos mig och bara tar det lungt. Först var det tänkt att det skulle bli party idag men jag var inte alls på humör för detta. Då är det lika att stå över.

Snart ska ner till max och äta kvällsfika.

Det tar sig

En fågel kom nyss och viskade i mitt öra att Luleå Hockey vann kvällens match!

Torsdag

Nu är jag äntligen klar med engelska läxan. Det var faktiskt  himla roligt om att skriva vad man själv tycker om saker och ting och dessutom är det betydligt lättare. Jag är i alla fall med Charlie nu och han av alla människor har börjat spela sims. Nästan så att jag dör av skratt. Han har alltid sagt till mig att det är bara töntigt och så vidare. Och nu är han fast han med. Det är iofs lite roligt för nu kan vi ju lana tillsammans. The sims lan låter väl bra haha. Nä nu svammlar jag bara på.

Jag ska försöka få honom från datorn nu innan vi ska gå och lägga oss. Det blir tidig upptigning för mig i morgon medans min slöis har sovmorgon. Lyx! Ha en fortsatt bra kväll och god natt på er!

Älskade låt, du är underbar!

Nickelbacks nya låt Gotta be somebody är helt otrolig. Har man lyssnat en gång så är man fast.

Prinsen bland höstlöven


Torsdag

Jag och hormoner är inte en bra kombination. Så jag funderar på att staven ska bort. Det enda som svider är att jag la ut 1000 spänn och jag har inte ens haft den i ett år. Men att man mår bra det är väl det som räknas. Det strösta som väger på att jag ska ta bort den är min viktökning som skedde under p-pillrena och även med staven.

Sitter just nu i skolan och planerar och jobbar med vårat prjekt. Jag hoppas på att det blir en kort skoldag idag eftersom att jag har en heldel att göra idag.

Onsdag

Wow säger jag bara. Jag har varit på den bästa föreläsning under hela min livstid. Den var verkligen hur bra som helst och väldigt logisk. Den handlade om hur man marknadsför sitt företag på bästa möjliga sätt. Så nu simon, filip och malin nu ska vi marknadsföra oss så det bara sprutar om det. Det handlade även hur man kommuniserar så att konsumenterna förstår vad det är jag menar.

Det kan väldigt lätt bli missförstånd när det gäller marknadsföring och kommunikation. Så nu är jag några snäpp klokare. Skulle egentligen behöva göra bort engelskan idag men jag känner att min hjärna är alldelens för trött för det nu. Skoldagen har varit rätt hård om jag säger så. Eller det är väl rättare sagt matten som tar alla krafter.


Tisdag

Engelska talet är äntligen bortgjort och jag vill inte ens tänka vad som Ida skrev på lappen. Hjälp, ta mig härifrån. Det blir tydligen ingen UF-lektion idag och istället har vi projekt. Jag undrar om våran projekt grupp kommer att arbeta idag. Svar nej jag tror inte det.

Istället ska jag och träna efter skolan och bränna lite fett. För att sedan äta en ben&jerrys. Eller så kanske jag håller mig från sötsakerna idag och sparar den till helgen iställer. Det lät mycket bättre i mina öron.


Kvälls inlägg

Nu är jag nyduschad och ligger ned bäddad med datorn i famnen. Riktigt mysigt! Ikväll har jag i alla fall hunnit göra engelskan klar och det känns faktiskt bra. I morgon återstår bara redovisningen och jag hoppas för all del att den blir lyckad. Jag har egentligen inte så mycket mer att tillägga denna måndagskväll förutom, god natt!

Måndag

Just nu håller jag på at jobba för fullt med mitt engelska tal och min powerpoint som jag skall ha till detta. Jobbigt, men det skall bli väldigt skönt när jag har gjort bort det. Idag var det skola som vanligt till halv fem, plus att jag och några till har städ veckan. Skjut mig snälla.

Nu ska jag fortsätta jobba, släga på en tvätt maskin och sedan städa mitt skrivbord som ser förjävligt ut.


Vad tycks? :)

Söndag

Jag älskar mina nya Nike Air Max!

Söndag

Egentligen är jag för trött för att sitta vid datorn men jag har ingen lust att gå och lägga mig. Jag kom hem från Amanda efter elva nån gång. Tack för skjusen Niclas!

Hos Amanda var det mycket trevligt med god mat. Vi har surrat på som bara den. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig innan jag somnar här och nu. God natt


Gårdagens bravader.

Lördag

Nu ska jag ta en powernap innan jag drar vidare till Amanda. Jag vet att det har varit dålig uppdatering den senaste tiden. Jag lovar att jag ska bättra mig!

Onsdag

Äntligen skola igen! Yes vad kul, not. Samhälls nu på G.

Nattis

Nu har jag suttit och ugglat vid dator ett bra tag. Matten gick åt helvete så det var ingen ide ens att fortsätta. Sedan kom UF upp i mitt huvud och det gjorde mig ännu argare. Ni kanske läste förra inlägget? Jag tänker faktisk inte kommenter något mer om detta här utan med mina arbetskamrater istället. Jag antar att jag borde sova nu om morgon dagen skall bli bättre än denna. God natt på er! :)

Tomt

Jag blir knäpp snart och då är det fan illa. Jag har ingen aning hur jag ska palla med detta projekt som skall pågå till i slutet av tvåan om det förtsätter såhär..


Tisdag

Jag är arg tjej! Mitt headset till telefonen har slutat fungera och nu påstår netonnet att jag ska skicka in hela telefonen bara för att jag ska få ett nytt. Vad är problemet egentligen? Telefonen fungerar utmärkt bra förutom headsetet.

Sitter i skolan för tillfället och jobbar om Zara. Rätt intressant, men nackdelen är att vi ska redovisa på engelska och det är verkligen inte mitt ämne. Men jag antar och hoppas på att jag överlever detta moment också. Annars händer det inte så mycket mer i skolan förutom lunch snart och efter det blir det UF jobb i några timmar. Idag måste verkligen loggan till vårt företag vara klar eftersom tröjorna beräkns komma imorgon. Vi kommer att bli snygga!

Måndagkväll

Nu ligger jag  ned bäddad i sängen och jag ska för första gången på detta dag förska varva ner. Skolan var väldigt tung idag och baksmälla fick jag under matte lektionen. Jag fick rättare sagt jobba arslet av mig och jag vet faktisk inte om jag blev klokare för det. Lunchade med mamma som har börjat bli som en liten tradition såhär på Måndagar. Hon for även till huvudstaden idag så det var ett bra sätt att säga hejdå.

Efter skolan blev det Malin för hela slanten. Vi har surrat på och skrattat som tokar. Jag har inte sett denna fliur sedan jag kom hem från Spaninen så detta var ett kärt återseende.

Jävla Måndag

Jag kom hem för en stund sedan från Charlie. Jag hade klädproblem igår när jag skulle packa väskan så därför tänkt jag craschlanda här innan jag drar vidare till skolan. Jag har verkligen inget att ta på mig och jag har ingen lust att gå till skolan. Jag har hller inte gjort matteläxan och jag knner mig jätte dum. Ge mig höstlov nu tack!

Söndagkväll

Jag älskar dig Charlie.

Söndag

Jag som hade tänkt vara duktig och plugga hela dagen idag. Jag har rättare sagt inte fått gjort ett skit. Det var helt omöjligt att försöka sig på matten så jag skiter i det och får fixa det på matte lektionen i morgon istället. Jag har dåligt samvete.

Gårdagen blev otroligt lugn, for på stan med Vanessa. Köpte bara ett grått längre linnea på JC. Allt är så tråkigt på stan här i Luleå. Usch jag har verkligen tappar smak för att gå och strosa på stan. Min farbror kom på besök senare mit middagtid så det blev helt proppfullt i vårat lilla kök. Mysigt nu när det är höst.

Charlie var även ganska bakis igår efter fredagens bravader. Enligt mig får han skylla sig själv. Jag stannade därför inne med honom för hans skulle. Vi såg Mamma mia och bara myste på hela kvällen. Och det kanske är därför jag känner mig rätt rastlös nu. Jag hade tänkt fara och springa men det är väldigt kallt ute och därför får jag plåga mig själv på Helex i morgon.

Lite tidsfördriv

KLÄDER
Skor: 
Jag har väldigt många skor just nu så jag brukar rulla mellan dem.  
Sneakers:  Två par vita, ena Adidas och andra Nike.
Jeans: Nudie och Nikita, men ska jag vara ärlig så använder jag väldigt sällan jeans.
T-shirt: Helst några med nått roligt tryck, jag älskar även min t-shirt från monki.
Underkläder: Jag använder inte något speciellt märke utan jag använder lite "finare" underkläder, helst spets.

ACCESSOARER
Väska: Adidas, helt underbar väska. Jag använder också väldigt flitigt min peak bag.
Plånbok: Zara
Solglasögon: Ett par svarta från team.
Klocka: Från ur och penn, herrmodell faktiskt.

BADRUM
Tandkräm: Från IKEA. 
Tvål: Palmolive och en skrubb från IKEA.
Parfym: Gucci, Armani och Sara Jessica Parkers lovely.
Vitamin: Jag äer väldigt sällan vitamin men det händer att det blir någon C-vitamin.
Huvudvärkstablett: Ipren för det mesta, alvedom kan också förekomma.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka och ramlösa.
Vin: Rosé.
Bröd: Jag äter så sällan bröd men jag föredrar hårdbröd.
Glass: Alla sorter av Magnum. Mums.

HEMMA
Säng: 120.
Lakan: Hel vitt.
Espressomaskin: Från IKEA.
Kylskåp: Svart, mycket läckert!

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Eriksson.
Bank: Länsförsäkringar bank.
Mobiltelefon: En underbar LG.
Färdmedel:  Buss.

Fredag

Det blev inte mycket till bloggan de igår. Hade skolan fram till två och sedan var det bara snabbt hem och byta kläder för att sedan fara och jobba. Det var helt djuriskt mycket folk på stan igårkväll. Men kvick som jag är löpte kön på ganska bra!

Fredagr är inte länge min dag. Jag slutar 15.10. Det är hemskt!  Inte nog med det, sista lektionen är dessutom företagsekonomi. Dagen har ända rullar på rätt hyffsat. Efter skolan gick jag och köpat min dunjacka jag längtat efter. Det blev en marinblå den här gången. 

Och nu sitter jag här för försöker uppdatera er på bästa möjliga sätt. Jag har faktiskt inga palner alls för kvällen. Jag är väldigt sugen på att krypa ner i sängen och se lite sex and the city. Jag känner mig lite krasslig så det skulle passa mih helt utmärkt.  


Jag lovar er att jag ska bli bättre på att lägga upp bilder. Denna är från ekonomilektionen jag hade idag. Roligare att ta kort än att jobba ;)

RSS 2.0