Atombomb i mitt hem

Just nu sitter jag på jobbet och har fika rast. Hm fika rast utan fika vad är det för rast? Cyklade hit i morse och det är så himla skönt. Jag behöver nästan aldrig mer passa några bussar utan jag kan fara när jag vill. Jag njuter. Våran hem är just nu lite upp och ner, idag skall de sista fixas så som sätta fast lister med mera. Om jag inte minns helt fel så bär det av mot ikea nästa vecka. Min inköpslista är lååång. Jag slutar sex idag och efter det blir det fort hem och fixa sig och sedan till Vanessa för att träffa min flickor. Vi ses på kalaset ikväll?


Flytt

Har nyss kommit hem från jobbet och min mage skriker av hunger. Idag flyttar vi in i lägenheten och jag riktigt längtar. Dock kommer jag att sakna min älskling som jag har bott med nu i en månad. Jag kommer även att vara utan intrenet ett tag fram över, men jag hoppas att det inte dröjer så himla länge.

Jag är fast..


Hjälp

Jag är utbränd känner jag. Under hela fem veckor kommer jag endast att vara ledig två. Jag vill eller rättare sagt jag behöver sova. Nu ska jag strax fara iväg och jobba.

En blöt fredag!

En mycket lyckad kväll blev det igår på pdol. Egentligen var det inte tänkt att vi skulle fara igår men det blev ändrade planer. Jag gillar överraskningar! Jag jobbade i alla fall till sex igår, gick och noppade ögonbrynen på make up store direkt efter. Efter det kom Charlie och hämtade mig och det bar av till Rutvik för att göra oss i ordning och packa väskan för piteå. Kting nio var vi framme i Piteå och strax därefter började partyt. Gick in på området just efter tolv om jag minns rätt. Kvällen slutade halv fyra i en husvagn på havsbadet. Det var mysigt.

Började jobba idag kvart i tio. Det var riktigt segt eftersom det var inte en människa i butiken när vi öppnade. Fick gå tidigare och det tackar jag hemskt mycket för. Nu sitter jag hos Charlie och vi ska strax börja fixa mat och sedan fara tillbaka till Piteå. Imorgon är jag ledig och vi har tänkt att stanna kvar i Piteå hela dagen och sol och bada. Snälla solen stanna kvar!


Oh inte illa!

Lazee - Rock Away! Älska..

I'm on fire

Nu är jag tillbaka och är även nyduschad! Himmel vad jag är snabb. Sprang en kortare runda såhär på kvällskvisten, men med betydligt högre tempo. Det är så härligt att springa fort och känna hur pulsen bara stiger. Jag börjar bli sugen på att införskaffa mig en pulsklocka som mäter distans och hastighet och puls då. Ska snart gå och lägga mig så att jag orkar med att kliva upp i morgon. God natt!

Nöjd!

Nu har jag suttit och knåpat på min blogg design sedan jag skrev förra inlägget. Jag är otroligt nöjd, eller vad tycker ni? Hitt eller diss?

Kvällens låt: Bruce Springsteen - Be true

30% på badkläder

Ursäkta för smygreklamen. Ah vad jag är mätt. Jag håller seriöst på att spricka. Middagen bestod av grillad kyckling, pommes och bearnaisesås. Gott var bara förnamnet, kanske det är därför jag år så mätt. Något att tänka på i alla fall. Idag var jag jätte flitig på jobbet och jag känner mig nöjd. Fixade till bakom kassan för det såg riktigt för jävligt ut. Sedan ringde Björn till oss och sa att vi har 30% på badkläder så då var det bara för mig att börja märka ner badkläder. Riktigt fina priser blev det så ett måste i morgon för er som är på stan är att kika in hos mig.

Charlie kom förbi och hämtade mig, for sedan och handlade på kvantum. Det känns verkligen som att vi bor tillsammans. Vi är med varandra varje dag, handlar tillsammans ja vi gör allt tillsammans nu. Men dock är detta bara ett undan tag för nästa vecka bor jag på kallkällan. Längtar otroligt mycket! Jag hade tänkt att fara och springa senare när min mat har lagt sig så tills dess tänkte jag designa om bloggen lite.


Solsken till mig

Ursäkta för dålig uppdatering igår men när jag kom till älsklingen efter jobbet var jag så himla trött. Jobbade i alla fall till sex igår  så det var inte så farligt. På lunchen igår sprang och och Farra på stan och jag hittade ett super fint linne från g-star och det gick bara på 99 kr. Nästan gratis tyckte jag och kände att jag behöver ett till linne. Efter jobbet igår for jag och Charlie till piteå för att lämna av Chris på havsbadet med sin mor och far. En tripp för bli max blev det också eftersom det ekar i kylen. Nu såhär i efterhand får jag jobba igen det jag åt för.. Haha! Himla mysigt ställe med otroligt mycket folk. Det blir nog att vi sover där på Lördag om jag får bestämma.

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en powerwalk runt Rutvik. Synd att man jobbar en sådan fin dag.

Stackarn

Igår när älsklingen kom och hämtade mig från jobbet berättade han att han hade jätte ont i ögat. Under kvällen blev det bara sämre och idag ska han till doktorn. Jag hoppas att han får en dunderkur mot detta. Jag tycker synd om dig gubben! Snart ska jag gå och göra mig i ordning för jobbet. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, byxor? kjol? Beslutångest som tusan. Idag har jag inga större planer efter jobber än att fara och träna. Börjar känna mig riktigt hörtig nu. Ha en bra dag!

Morgonens låt: Bruce Springsteen - American land

Tiden är inne

Snart är det springnings dags för mig igen. Kör ungefär samma tid varje dag. 14:e dagen jag jobbar i rad nu och jag känner mig väldigt sliten. Skulle ha behövt en ledig dag men vad jag jag inte för pengar? Längtar oroligt mycket till helgen då är det löning och pdol som gäller. Kul att få komma bort ett tag, är dock ledig på Söndag och jag tänker absolut inte jobba extra den dagen. Jag jobbar dock Fredag så jag och Charlie far till Piteå på Lördag direkt efter jobbet och blir där till på Söndag. Vi ska nog sova i husvagn på pitehavsbad eller hos Charlies morfar inne i stan. Svårt val.

Sedan när jag kommer hem på Söndag hoppas jag verkligen att jag får sova i en total nyrenoverad lägenhet. Jag vill ha ett riktigt hem och inte bo i en resväska som jag har gjort nu i tre veckor.

Kvällens låt: Bruce Springsteen - Rosalita (Come out tonight)

Hard work

Sitter på jobbet nu och börjar strax. Tänkte bara ladda upp min nys favorit. Downbound Train! Älska..

Fräsht!

Jag trotsade vädret och for och sprang och kom tillbaka som en dyng blöt hund! Det var uppfriskande. Ett plus i kanten såhär efter åt var den varma bastun som väntade på mig och den kalla duschen. Love it! Nu ska jag gå upp och hålla Charlie och Chris sälskap innan vi ska sova.

Kvällens låt: Bruce Springsteen - Downbound Train

Out in the street

Put on your best dress baby
And darlin', fix your hair up right
Cause there's a party, honey
Way down beneath the neon lights
All day you've been working that hard line
Now tonight you're gonna have a good time
Bruce Springsteen - Out in the street.

Jag är lika död nu som en död fisk. Men jag kan ändå inte
låta bli att lyssna på mitt hjärta. Nämligen Bruce Springsteen.
Jag satt faktiskt och funderade för ett tag sedan
om hur frälst jag har blivit i honom. Han har liksom
blivit en bit av mig ochj ag skulle aldrig vilja eller klara
mig utan den. Så mycket tycker jag om honom.
Det är mammas och pappas förtjänst att
det har blivit såhär och jag är enormt tacksam för detta.
Jobbade isag till sju med Nils. Gick rätt okej där i slutet men det är
absolut ingen höjdare att gå till sju. En sak som är bra är att jag
jobbar bort mina sju pass idag och i morgon så jag
slipper jobba till sju på fredag. Great!

Envis som jag är även fast jag är död som en fisk ska jag ut
och springa i pissvädret. Rätt skönt att jobba sådana dagar
som denna.

Mitt nya liv!

Just nu sitter en jätte svettig Sofie framför datorn. Har precis kommit in från en runda runt Rutvik, fick även med mig Charlie men slö som han är så åkte han inlines brevid mig. Det var mycket bra på ett sätt för då kunde jag ta ut mig mycket mer.  Idag har jag  äntligen börjat med mitt nya schema,  powerwalk på morgonen innan jobbet och springa senare på kvällen. Jag är duktig. Jobbade idag till fyra och som vanligt gick det jätte segt bara för att jag skulle jobba fyra timmar. Efter jobbet kom Charlie och hämtade med och sedan for vi till honom för att äta middag. Jag var riktigt utsvulten så på menyn stod det parisare.

For vidare till kallaxgropen för att bada men jag badade inte som vanligt. Måste ta och bättra mig till spanien för där lär det bli mycket av den varan. Nu ska jag och älsklingen bada bastu, duscha och äta någon läcker macka. God natt.

Kan blinda köra bil?

Nu är klockan alldelsens för mycket för mig men jag orkar verkligen inte sova. Idag var det sämst att jobba till sju. Vem vill jobba till sju på en fredag egentligen? Ingen skulle jag tro. Efter jobbet idag kom Charlie och hämtade mig som vanligt när jag slutar sju. Det går nämligen inga bussar till Rutvik då. Jag for vidare till Sunderbyn efter att jag hade ätit och umgicks med Malin och Linnea och jag måste säga att det var välbehövligt. Vi surrade på som vanligt och tröck i oss en massa popcorn, precis så som man ska göra när man träffar sina underbara. Jag och Malin hade faktiskt en funderinga idag, om blinda kan köra bil? Jag vet att det låter helknäppt men vi gick faktiskt och funderade på det ett tag.

Idag på jobbet hittade jag ett par jätte fina dc sandaler som kommer bli perfekta till spanien. Lånade hem en Nike tröja som kom in i morse som jag bara ska ha. Den var jätte söt och passar till det mesta, just nu är jag bara osäker på vilken storlek jag skall ta. Farligt att jobba i butik. Man vill verkligen ha allt som kommer in, men nu måste jag verkligen ta och skärpa mig. Jag slänger in en bild på sandalerna så får ni läsare se hur fina dem verkligen är! God natt


Powerwalk

Har i princip nyss kommit hem från en powerwalk. Det var nog den härligaste promenad jag varit på. Solen lyste för fullt men ändå var det svalt i luften. Ska strax springa och duscha och fixa i ordning mig innan jag drar in till stan. Ska slänga in ett youtube klipp idag från konserten som jag bara älskar.
Bruce Springsteen - Hungry Heart
Live Ullevi 4/7 -2008

Sliten

Äntligen fredag i morgon, sen är det bara lördag kvar innan jag får första lediga dagen efter elva arbetsdagar i sträck. Dagen idag slutade klockan sju vilket är lika tungt som alltid. Jag måste ändå medge att dagen gick rätt okej, flyttade om bland alla junior kläder och himla fint blev det. Känns som kul när jag får ansvaret att flytta om i butiken, mer delaktig känner jag mig. Jag började elva idag så innan jag började knallade jag på stan en sväng. Köpte en marinblå t-shirt från gina och ett vitt linne med storbrittaniens flagga på, även denna från gina. Påväg tillbaka till team stannade jag förbi lindex och handlade en jätte söt bh, jag älskar när man hittar super fina saker på rea. Nu ska jag sova, måste nämligen orka med en till arbetsdag till sju. God natt!

We were born to run

God kväll på er allesammans! Jag är väldigt trött just nu så ni får ursäkta om det blir ett ur kasst inlägg. :-) Efter jobbet idag for jag till sunderbyn som jag skrev tidigare. Jag umgicks med mina underbara vänner Amanda och Malin. Vi spelade lite kort och snackade mest skit. Det är livet! Imorgon hade jag tänkt att mitt nya liv skall börja på allvar, börjar bli himla less på mig själv när man hela tiden säger "imorgon börjar jag". Nej nu måste jag skärpa mig om det skall bli något fint av mig till Spaninen. Jag hade då tänkt att börja dagen i morgon med en rask promenad eller en lugn joggingrunda, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Jag har även väldigt mycket att göra i morgon på jobbet. Började nämligen flytta om kläderna på hela barnavdelningen och det hann inte bli klart. Så detta är mitt projekt imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och se Sex and the city. God natt!

Jag vill inte

Nyvaken. Nyduschad. Det slåg mig igår när jag och Farra bytte arbetsdagar pga pdol. Det är snart augusti och jag fyller år snart och skolan drar igång. Jag får ångest. Jag vill absolut inte börja skolan nu, egentligen borde sommarlovet redan börja i maj eftersom det är finast väder då. Jag vet inte om jag vill kalla vädret som är nu för sommar, känns mer som höst. Idag ska jag jobba som alla andra dagar och sedan är det tänkt att jag ska dra mig till sunderbyn för att hälsa på mina vänner. Jag saknar er! Alltså egentligen har jag inte tid att sitta här men eftersom jag har varit en väldigt dålig bloggerska den senaste veckan så måste jag gott göra er på ett eller annat sätt. Nu måste jag gå och sminka mig och kasta ner mat i min matlåda.

Snart ledig..

Det känns som att jag jobbar konstant. Blir man pengarfixerad? Hm, nåja en ledig dag har jag denna vecka och det är Söndag. Jag längtar. Dagen idag gick otroligt segt och det känns även som att jag inte har fått gjort något. Med mig hem igår fick en dc hood följa med. Super söt var det och dessutom var den på rea så jag jublade ännu mer. Efter jobbet idag kom älskligen och hämtade mig och vidare for vi till arcus för att käka middag med min mor och far. Lägenheten är klart näs som helst och vi förväntas flytta in senast nästa vecka. Jag längat efter ett riktigt hem. Nu ska jag gå och lägga mig med älsklingen som surar för att jag sitter här.

Fullt upp



Det var ett bra tag sedan jag skrev här men nu har jag börjat jobba på heltid och mycket tid till bloggen blir det dock inte. Sitter just nu hos älsklingen som har blivit mitt hem dsenaste två veckorna. Kvällens planer består av mys och springning, har haft ett litet uppehåll sedan Stockholm och hela köret men nu måste jag börja ta tag i det igen. Uppdaterar bättre ikväll.

Finner inga ord

Sista dagen ledigt innan jag börjar jobba och jag har jävligt tråkigt?!?! Jag hade tänkt att berätta för er om min fantastiska resa som jag och älsklingen gjorde ner till Stockholm och Göteborg.

Planet ner till Stockholm gick 06.45 på Torsdags morgonen. Vi började med att fara och lämna våra väskor i lägenheten som låg på Högdalen. Sedan bar det av till Stockoholms city och där spenderade vi dagen i affärer och kom hem ca halv nio. Slut i fötterna vara bara för namnet. När vi väl var hemma i Högdalen var det bara att hoppa i säng på direkten. Väckarklockan stod nämligen på väckning klockan 04.00. Tungt var det att kliva upp på Fredagen men när jag började tänka på vad som skulle ske i Göteborg gick allt betydligt bättre. 

Tåg resan ner till Göteborg gick hm.. Ganska bra. Vi hade inga bokade plaster eftersom vi är ungdomar så vi fick springa runt som tokar och leta lediga platser som ingen hade bokat. Det var hur mycket folk som helst på tåget ner till Göteborg och jag antar att alla skulle och se Springsteen, precis som vi. Mycket till sömn på detta tåg blev det inte. Vi var framme i Göteborg just efter tolv och Mattias min kusin kom och hämtade oss strax efter ett. Det var som en chock när vi satte oss i bilen. Vi höll på att grillas, så varmt var det. Framme i Mattias lägenhet bytte vi käder och frächade upp oss en aning. Min klädsel bestod av jeans shorts, t-shirt med texten: Tramps like us baby we were born to run. Jag var tvungen att köpa denna tröja eftersom jag älska dette stycke ur Born to run låten.

Klockan två ställde vi oss i kö utanför ullevi. Vi lyckades smita in en bra bit i kön och där la vi oss och sov en stund. Tiden gick väldigt långsamt men till slut börjde kö röra på sig. Jag och Challe fick oranga band runt handleden som visade att vi var bland dem första 4 000 som fick stå längst fram. Under tiden som vi stod väntade på insläppet hade Bruce och E-street band soundcheck inne på ullevi och jag höll nästan på att spricka av längtan. Det var så underbart att höra Bruce röst live igen. Klockan sex blev vi insläppta på ullevi och vet ni vad vi lyckades komma längst fram. Jag stod alltså mot staketet och såg precis hela scenen. Fatta vilken känsla det var!!!!

När klockan slåg nio på Fredags kvällen intog The Boss scenen tillsammans med Clarence. Jublet som kom från publiken var så enormt högt. Hela ullevi var fullt, precis som 2003 då jag såg honom för första gången. Första låten ut var BORN IN THE USA. Jag kunde knappt föreställa mig att han skulle spela denna låt för oss. Alla blev helt tokiga! Konserten pågick i tre timmar och jag ville aldrig att den skulle sluta. Under låtarna The Rising och Born To Run kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. När Dancing in the dark drog igång gick Bruce mot högra sidan där jag och Charlie stod och vet ni vad? Bruce stod och pekade på mig flra gånger. Under det ögonblickét svävade jag på rosa moln.

När spelningen var över var jag så lättad över att jag äntligen har fått se honom igen. Jag trodde nämligen aldrig att jag skulle få se Brucan något mer efter 2003. Lördagen spenderade vi på Liseberg och bara roade oss, tåget tillbaka till Stockhom gick klockan sex. Tågresan tillbaka gick bättre än resan dit. Söndagen och Måndagen blev det shopping för hela slanten.

Jag har funnit min själ i dig Bruce Springsteen.
21:a Juni 2003 & 4:e Juli 2008 




 


Helt sjukt bra!

Born in the USA.


JAG STOD LÄNGST FRAM PÅ ULLEVI!!!!!!

HIMELSK!!!! Jag kommer faktiskt inte på något bättre ord för denna konsert. Jag kan knappt fatta det själv att just JAG stod längst fram under Bruce Springsteens spelning på Ullevi 4/7 -08. Det är ofattbart och helt underbart. Tårarn bara rann under the risning och Born to run.Sitter och lyssnar på No surrender och jag bara längtar tills nästa gång jag får se min älskade Bruce Springsteen. Denna resa som jag och min pojkvän Charlie har gjort tillsammans kommer aldrig att försvinna ur mitt minne. Jag tänkte bara sammanfatta lite kort nu och i morgon tar jag en noggrannare skrivning om resan. 

Vilka rysningar

"Nu får Bruce Springsteen en tredje chans att rocka sönder Göteborgs-arenan."

Bruce Springsteen - No surrender


Nu är det nära

Nu känner jag hur nervositeten börjar riktigt krypa i hela kroppen. Jag vill fara nu! Idag har jag en massa saker jag skall få gjort.

- Springa
- Fara till mamma på jobbet och hämta kameran
- Träffa Tony (min chef) och hämta jobbschema
- Tvätta lite kläder
- Packa
- Åka till Sunderbyn och umgås en stund med mina kära
- Äta middag med mor och far

Känner mig en aning stressad när jag ser denna lista men jag får hoppas att denna dag är lika lång som alla andra så att jag verkligen hinner med allt detta. Ikväll blir det en super tidig kväll eftersom planet till Stockholm går 06.45 i morgonbitti. Om jag inte uppdaterar något mer så får ni ha en kanon helg är hemma. Jag kan alltid nås på mobilen.

Det närmar sig

Jag nästan jublar av lycka nu. Det är soligt väder och jag kan knappt fatta det själv. Igår var det sista gången jag var inne i vårat hus som inte är vårat om några timmar. Vi städade från åtta på morgonen och slutade halv tio på kvällen. Det var det värsta jag har varit med om! Men jag kan ju tala om för er att rent är bara förnamnet där. Jag måste nog säga att det skimmrar på väggar, tak, golv ja över allt.

Så nu sitter jag i mitt nya hem nämligen hos Charlie, lägenheten är inte klar och mamma och pappa ska bo i husvagnen på arcus. Tyckte att det var lika bra att vara här eftersom vi far till Stockholm på Torsdag och dels för att jag inte ville sitta och tråka på arcus camping helt själv. Aldelens strax ska jag gå och säta på en tvättmaskin innan jag ska sola.

RSS 2.0