Tisdag

Tidag = Gossip girl. Efter skolan idag gick jag förbi jobbet och bara surrade. Blir att jobba på Torsdag, äntligen säger jag! Jag har verkligen längtat efter att tjäna pengar och nu får jag göra det också. Dock kommer jag vara tvungen att skriva av "listan" så jag vet inte hur mycket som blir över.  Eller s går resten till skatt.

Det tråkigaste som finns måste ju ändå vara att betala skatt. Men iofs är det bättre att betala skatt än att ha ett samhälle som usa. Nej tack, då kan jag gladerigen betala mina 11% skatt.

Nu ska jag se Gossip girl och nyss laddade klart.

Måndag

Nu är jag klar med min vanliga bloggrunda som jag kallar det. Jag har även nyss kommit hem från gymmet och jag känner mig nöjd eftersom jag lyckades stå emot mitt sötsug och for och tränade istället. Det skönaste var när jag cyklade hem, svalt, mörkt och högsta volymen på mp3 och förståss ett bättre samvete. Kan det bli bättre?

Jag har då avklarat veckans längsta dag. Måndagar är inte riktigt min grej men det är bara att bita ihop och köra. Vi fick tillbaka matteproven idag också och man kan väl säga att jag är hyffsat nöjd. Sista lektionen bestod av nk. Är det normalt att ha sex och samlevnad när man går andra året på gymnasiet. Men iofs är det betydligt mycket roligare än läran om ett ekosystem. Det var ett helvete för mig.

Nu hade jag tänkt att gå och ta en lång och varm dusch i min söta lilla toa. Kanske slänger in ett foto senare så får ni se hur söt den är. Perfekt för mig.

Juste, kvällens låt är: Christina Aguilera - Keeps getting better

Måndag

God morgon! Sovmorgon till 09.50 det gillar jag. Sitter hemma hos älsklingen nu invirad i ett tjockt täcke. Väldigt skönt men nu får det vara slut på det roliga och börja gå mot duschen. Ha en fin dag!

Hemska Söndag

Ge mig lov snälla gud! Jag vill inte gå till skolan i morgon. Allt känns helt konstigt, som att jag inte tillhör klassen längre. Just nu känner jag bara för att lägga mig i sängen och bara vara. Inte behöva tänka å något annat än mig själv. Men så blir det faktiskt inte.

Men det är väl normalt att må dåligt på hösten? Jag menar det är ju helt grått och trisst ute och jag antar att det speglar av sig på vårt humör. Eller så går detta i perioder och kanske har jag just hamnat i en sådan period. Men jag vill inte.

Idag har jag inte tänkt att göra något alls, egentligen skulle jag behöva fara och träna eftersom mitt mål denna höst är att gå ned några storlekar. Efter att ha tränat tre dagar i rad kanske jag borde få ta ledigt idag. Måste ta ett snack med mitt samvete.

Vad gör man en Lördagskväll?

Då var man ensammen igen. Vanessa övergav mig för sängen men jag antar att det var ändå lika. Så vad gör jag då? Jag har lust att gå och sova jag med. Charlie skulle hitta på något med sina kompisar som han alltid gör utan mig. Konstigt det dära, alltid när jag är med sitter vi alltid och häckar. Men när jag är hemma gör dem alltid en massa kul.
Jag vill också ha kul, kan du förstå det?

Nu blev jag less och jag har ingen aning vad som kan göra mig på bättre humör. Har någon där ute några bra tips?

I am iron man

Jag är trött redan och klockan är bara tio. Det kan nog bero på att jag inte fick så mycket sömn i natt tack vare Charlie men jag ska inte klaga för jag älskar att sova med honom. Men jag erkänner att iblan kan det bli väldigt jobbigt. Jag måste även skylla på min granne som började borra i en betongvägg klockan åtta på morgonen. Han tog priset.

Idag har det varit en ganska lugn dag, Charlie skjusade mig till gymmet vid halv två och träade i en timme ganska precis. Även fast jag inte hade någon större lust att träna gjorde jag över förväntat bra ifrån mig. Efter träningen har dagen bara varit lugn. Matlagning och umgåtts med Vanessa är det jag har gjort.

Vanessa är lite trött och hon ligger just nu och sover på mitt köksbort och jag sitter och tompratar med mig själv i hopp om att hon ska höra vad jag säger. Jag väntar även på att Iron man ska ladda klart så att jag kan bänka mig framför den med en mysig filt.  

Lördag


Britney Spears - Womanizer

Fredag

Har precis kommit till Rutvik så nu sitter jag och väntar på att Charlie ska komma hem. Kvällen kommer att spenderas här och sedan åker vi hem till mig för att sova och vara barnvakt åt Sara.

Skoldagen blev kortare än vad den egentligen skulle vara. Hade ingen idrott så vi flyttade upp ekonomipasset vilket var otroligt skönt. Efter skolan gick jag och tränade. Slut blev jag efter en timmes konditionsträning men det var ändå jätte skönt.

Torsdag

UF för hela slanten! Jag älskar det.

Onsdag

Ibland är det bara så skönt med korta idagar, precis som idag! Dagen till ära har spenderats på universitetet. Det är nämligen entreprenörsvecka där och självklar måste vi på Norrlands Entreprenörsgymnasiet vara där.

Vi har suttit och lyssnat på Therese Albrechtson som har bland annat bolaget BodyGuard och Jens Spendrup som är VD i bryggeriföretaget Spendrups. Mycket intressant och längtan efter att själv bli en företagare bara växer. Jag vill kunna vara min egna chef, kunna ha mitt bolag där det är jag som styr. Men man vet ju aldrig vart det slutar. En dag kanske jag står där precis som dem och föreläser och inspirerar många andra människor hur min resa genom ett företag har uppstått.

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska ticka vidare så att jag kan hämta ut min telefon. Efter det återstår träning som jag missade igår.

Tisdag kväll

Det blev ingen träning för min del idag eftersom min kära mamma har lånat min cykel och vägrar komma hem. Så typiskt! Så jag har istället suttit i min säng med datorn i famnen och läst en massa bloggar för att fördriva tiden. Och det lyckades jag med.

Jag saknar min älskling och jag skulle behöva gå ned till tvättstugan för att boka en tvätttid. Dock så har vi tvättmasik men torktummlare och jag går som inte riktigt ihop. Jag har fått någon fix idé om att kläderna krymper och blir slitna, så jag tvättar gott och gärna där nere istället där det finns torkskåp.

Innan jag slår igen ögonen för ikväll hade jag tänkt att fortsätta läsa Stieg Larssons sista bok och om klockan inte är allt för mycket kanske det blir lite sex and the city. Perfekt avslut på denna dag.

 


Tisdag

Då var det Tisdag igen. Detta har dock varit en bra Tisdag, vi hade ingen skolan idag eftersom alla våra lärare var på universitetet. Istället för att sova bort dagen beslutade simpelt med gott teamet de vill säga jag, Malin, Filip och Simon för att jobba med vårt företag. Vi träffades hos Malin klockan tolv men ett enligt Simon och Filip. Vi käkade lunch tillsammans och sedan var det jobb fram till ca halv fem.

Det blir bara roligare och roligare ju mer vi jobbar med vårt företag. Så ett hett tips, får ni chansen att starta ett UF-företag gör absolut det. Jag kom då hem för en liten stund sedan, skyndade mig hem för att hämta ut min telefon men till min stora förvåning står det på avin att jag tidigast kan hämta ut den IMORGON. Less blev jag och tillslut så hamnade jag här för att skriva av mig.

Nu är det mat som står på schemat och sedan hade jag tänkt att fara och träna. Skriver mer i morgon.

Läggdags

"Din blogg är värderad till: 3 923 kr" inte alls så pjåkigt. Man kanske säljer den när jag kommer upp i miljonbeloppet men det lär ju dröja och förresten vem vill köpa min blogg?

GALET

Jag är helt i extas! Jag har nämligen fått hem "skivan" från Bruce spelning 4:e juli, ojoj så bra den är. Jag har lovat mig själv att jag ska hinna se denna underbara människa en gång till innan han lägger av. Det är ett måste och då spelar


Lördag

Igår kväll var det party för hela slanten. Vi spenderade kvällen på Hertsön hos Robet som fyllt myndig. Jätte trevligt hade vi men det blev en hyffsat tidig kväll eftersom de flesta skulle ut på krogen. Så för oss som inte har åldern inne eller legg blev det hemgång.

Vaknade tidigt idag närmare klockan tio. Klev upp och såg klart gossip avsnitten som jag låg efter. Men nu är jag ikapp och det är mer spännande än någonsin. Älsklingen kom förbi vid lunchtid och fixade lite små tjaffs på min dator och sedan var jag fast där. Lyckades bryta mig lös från datorn för lite städning av mitt rum.

Nu sitter jag här igen och Charlie ligger och tittar på Disney Channel. De tycks vara himla intressant för honom. Har fått gjort hyffast mycket idag, städa mitt rum och städa min toa. Skulle nämligen plugga också men orken tröt. Jag ska bara släga på mig lite kläder sedan bär det iväg till Rutvik för övernattning och mys. Ha en trevlig kväll!

Fredag

Äntligen Fredag. Konstigt att säga det efter att jag har varit borta från skolan i två och en halv vecka men jag behöver helg för att riktigt få vila ut. Sitter i skolan nu och väntar på att ekonomi lektionen skall börja men det är drygt en halv timme kvar. Efter skolan är det tänkt att jag ska träffa Linnea som jag inte har gjort på år och dar och sedan blir det att knalla till kulturenshus för plugg. Jag hade även tänkt att vara lite hurtig på Helex innan jag beger mig hemmåt. Kvällen kommer att spenderas med Johanna och Vanessa. 

Torsdag

Skolan var som sagt väldigt, väldigt onödig som jag nämde tidigare. Vi gjorde absolut igenting, kan ni fatta det vi tvingar oss upp före fan för att gå till skolan och lära oss saker men då när man kommer dit så gör vi inget. Detta är grymmt irriterande och ett ganska vanligt problem på vårt program. Snälla vi vill ha information! Nog om detta, det blev ingen träning för min del eftersom matten skriker efter att bli gjord. Jag har ännu inte börjat och jag måste erkänna att jag är lite besviken på mig själv för att jag inte ar gjort det ännu. Men jag hoppas att dissiplinen kommer tillbaka. Så nu ska jag springa iväg och verkligen tag i pluggandet.

Torsdag

Torsdagar = onödig skoldag, enligt mig i alla fall. Har suttit och snokat runt över allt sedan kvar över åtta och mer rastlös än såhör går inte att bli. Jag har nog mina aningar att denna dag kommer i stort sätt att se ut såhär. Jag har en tung kväll framför mig idag, först träning på Helex efter skolan och sedan matte plugg tills jag stupar. Visst låter det kul?

Planerna för helgen ser mörk ut. Jag måste följa med till sikfors men jag lyckades lura till mig en dag hemma. Kanske mamma och pappa trots allt saknade mig, iofs så saknade jag dem också. Nu kanske jag tar och räknar lite matte så att jag har lite mindre att göra men vart får man lugn och ro på detta ställe?


Onsdag

Jag är absolut inte på något blogg humör alls. Det kanske blir så när man kommer hem från ett soligt Spanien till ett grått och trist Luleå. Suck! Skolan har dragit igång nu på riktigt och jag har rätt mycket att göra. Efter skolan blev det träning för min del och sedan har jag bara tagit det lungt. Egentligen hade jag behövt att plugga matte men mitt huvud hade jätte ont så jag stod över vilket betyder att jag har helvetes mycket att göra i morgon. Det blev även att beställa en ny telefon idag eftersom den jag har nu har gått sönder, äntligen! Nu = sovdags!

Hemfärd

Två veckor helt blort blåsta. Tragiskt är bara förnamnet. Imorgon 15.45 går vårt plan hem till Sverige från Malaga. Men samdigt ska det blir skönt att komma hem. Nu vill jag verkligen köra igång med skolan på allvar. Dessa två veckor har varit ett underbart sätt att bara koppla av. Nu håller jag på att packa men har tagit ett break för att uppdatera er en aning. Väskan är proppfull och jag har ingen aning hur allt ska rymmas, men jag har som sagt fått ner det hit och hem ska det också. Jag ska snart gå och duscha och fixa till oss innan vi far ner till Duquesa och äter middag här för sista gången. Tragiskt igen.

Marbella

Har precis kommit en shopping kväll i Marbella,  Puerto Banús heter stället där vi var. Vilken shopping stad alltså, rena paradiset för mig som älskar att shoppa. Så om ni far till Malaga så är Puerto Banús ett måste. Hittad en stickad kofta och en höst jacka på Zara. Jag är lite osäker på koftan så det kan hända att det blir en retur nästa gång vi far dit.  Idag har vi varit och solat och badat på whiskeystranden. En jätte mysig stand med jätte vågor. Ikväll skulle jag tippa på att det blir en tidig kväll för mig.

Två flugor i en smäll

Vin festivalen är i fullgång här uppe i Manilva. Så jag tippar på att det blir en heldel vin drickande i helgen, men det är inget jag klagar för. Idag for vi till Gibraltar man kan som säga att jag var i England. Gibraltar ägs ämligen av storbrittanien. Det var lite små kul att visa pass när vi skulle in dit. Hur som helt var det en jätte mysig ö och jag bara älskar klippan.

Nu ska vi knalla upp till byn och bara njuta.

Älskade Spanien

Gud vad det är underbart hära! 30 grader och strålande sol varje dag, kan ma klaga? Sitter just nu och väntar på middag som består av lite små plock. Idag har vi varit ner till estepona och gått på onsdags marknaden som är en tradition hos familjen Nyström. Efter det blev det sol och bad uppe vid polen i manilva. Vi bor som sagt i Charlies farmor och farfars hus i Monte Vinas bland massa andra svenskar och engelsmänn. Himla mysigt.

Imorgon är det tänkt att vi ska fara ner till standen och sedan blir det lite shopping som jag hoppas på. Har ångest för att komma hem och rent ut sagt plugga ihjäl mig. Ligger jag efter mycket? :)

RSS 2.0